Acasa
Ce e nou ?1001 de remedii casnice - Acnee
De RobyFaby in Frumuseţe pe data de 25-06-2014 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de ridu
Deoarece oamenii de stiinta pot decodifica genomul uman, va puteti desigur intreba daca ei pot gasi o metoda de a eradica acneea. Deoarece nu exista o speranta de tratament la orizont, trebuie sa va ocupati singuri de aceste eruptii care va pot afecta infatisarea si respectul de sine inca din adolescenta. Atunci cand un cos isi arata capul urat, exista o multime de produse eliberate fara reteta care pot sa ajute. Dar, pe de alta parte, exista si o multime... Continuare »
Spune o poveste de groază (nu foarte lungă) . Cele mai bune vor fii recompensate ! :*
De Diana1 in Poveşti de groază pe data de 02-01-2015 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de grafu_vyorel
Ca de exemplu : Era odata un taximetrist si a fost oprit de o femeie.Aceasta i-a cerut sa o plimbe prin tot orasul si la sfarsit si-a scos verigheta de pe deget si i-a spus taximetristului : "I-a aceasta verigheta si du-te la aceasta adresa.Acolo sotul meu iti va plati cursa." si spunand acestea a inceput sa-i curga sange si pe nas si pe gura,a coborat din masina si a disparut.Taximetristul nedumerit s-a dus la adresa respectiva,a sunat la usa si i-a rasp... Continuare »
Faceti-ma sa inteleg raspunsul primit
De cadou in Diverse pe data de 23-12-2014 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de M_a_r_i_u_s
Faceti-ma sa inteleg raspunsul primit.Am trimis un email la un service de laptopuri, mesajul suna cam asa " salut, am un asus x552m nou nout, am instalat pe el windows 8 pentru ca alt windows nu am reusit sa instalez si nu imi merge cum trebuie - cel putin asa am impresia. Din cate am citit pe internet este din cauza biosului care nu da voie sa instalez alt windows. Pe mine ma intereseaza daca windows-ul cu care imi formatati laptop-ul este original , dac... Continuare »
Bucuresti
De FlorinVidin in Locuri pe data de 27-06-2013 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Bucuresti este capitala Romaniei si este orasul cu populatia cea mai numeroasa,centru industriaal si comercial al tarii.Orasul Bucuresti devine capitala Romaniei in anul 1862. In prezent orasul este imparit in 6 sectoare. In prezent orasul este condus de primarul general Sorin Oprescu. Bucuresti-ul are o suprafata de 228 km² Conform recesamantului din 2011 Bucuresti detine urmatoarele cifre privind numarul populatiei:  Municipiu 1.942.254 locuitori  Dens... Continuare »
Muntii Parang, o destinatie turistica foarte frumoasa
De Daniela in Locuri pe data de 24-07-2013 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Muntii Parang fac parte din Carpatii Meridionali si sunt cei mai stancosi munti din aceasta grupa. S-a descoperit, de-a lungul timpului ca dispune de cea mai mare suprafata dintre toate masivele muntoase de pe intreg teritoriul Romaniei. De la est la vest masoara in jur de 50 kilometri iar de la nord la sud circa 25 de kilometri. Acesti munti superbi sunt delimitati la vest de valea Jiului, in partea de est de catre raul Oltet si raul Lotru, in partea de ... Continuare »
Pestera Poarta lui Ionele
De Daniela in Locuri pe data de 30-04-2014 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Pestera Poarta lui Ionele a fost amenajata special pentru turism fiind totodata dotata cu lumini, cu scari si cu podele de metal. Toata lumea o poate vizita. Pestera se gaseste la o altitudine de 810 metri si are o lungim totala de 131 metri. Intrarea in aceasta pestera se face printr-un portal foarte impresionant inalt de peste 10 metri. Pestera Poarta lui Ionele este situata pe teritoriul comunei Garda de Sus, judetul Arges, in Muntii Bihorului. Langa a... Continuare »
Geoparcul Dinozaurilor - Tara Hategului
De Daniela in Locuri pe data de 20-09-2013 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Geoparcul Dinozaurilor este un parc natural care se intinde pe toata Tara Hategului si in plus de asta este o arie complet protejata prin anul 2004. Iar prin anul 2005 acesta a fost acceptat in Reteaua Europeana a Geoparcurilor si in Retaua Globala (sub egida UNESCO). Din anul 20 Geoparcul are o suprafata totala de 2.3940 ha, protejata sub numele de „Situl Strei-Hateg”. Anul acesta pana pe data de 18 august s-au facut cateva studii si cercetari de cativa ... Continuare »
Recomandare: vacanta de iarna in Bucegi
De Daniela in Locuri pe data de 02-11-2013 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Nu stiu exact cum au trecut lunile de vara, ba chiar si cele doua de toamna, insa stiu ca abia astept vacanta de iarna sau mai bine zis in cazul meu, concediu de iarna. Tara noastra este extrem de generoasa cu locurile unde putem sa ne relaxam, sa ne distram si sa descoperim oameni noi, obiceiuri, traditii, dar si pesiaje extrem de spectaculoase. Un loc pe care vi-l recomand cu drag pentru aceasta iarna este binecunoscuta statiune Busteni, insa as spune s... Continuare »
Cetatea Rupea
De Daniela in Locuri pe data de 15-11-2013 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Cetatea Rupea este una dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe intreg teritoriul Romaniei. Aceasta se afla langa Rupea, o localitate din judetul Brasov cu o populatie totala de 5.760 locuitori. In trecut a fost un asezamant dacic iar mai tarziu denumirea pusa de daci (Rumidava) a fost schimbata de catre romani in Rupes. Cetatea Rupea a fost ridicata si construita pe Dealul Cohalmului, dominând de la aceea inaltime intreaga localitate. Construirea... Continuare »
Statiunea Bran
De Daniela in Locuri pe data de 21-12-2013 / Ultimul commentariu acum 2 ani scris de Ady_Reek
Statiunea Bran este situata chiar in centru tarii noastre, la doar 24 de kilometri de orasul Brasov,  intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului. Zona Bran este una dintre regiunile cele mai cautate pentru turism rural. acest lucru se datoreaza atat frumusetii peisajului, cat si ospitalitatii gazdelor. Pe langa asta, statiunea este un nucleu al turismului romanesc, fiind o statiune in plina ascensiune, ce promoveaza atat turismul rural, cat si turismul... Continuare »
12345