Acasa
AnimaţieRecomandare film:
De Daniela in Animaţie pe data de 19-12-2013 / 23 comentarii
Desi de obicei in luna decembrie eram bombardati cu filme care aveau ca subiect sarbatoriiile de iarna, in special Craciunul, in decembrie 2013 majoritatea producatorilor s-au abtinut la lansari de filme pe acest tip de subiecte si ne vedem nevoiti sa apelam la filme din anii trecuti daca vrem sa vedem un film dedicat Craciunului, insa este si un film ce se va lansa in apropierea Craciunului si in Romania, film care il recomand pentru cei care au copii mi... Continuare »
Desenele copilariei noastre
De georgecristi in Animaţie pe data de 19-10-2013 / 21 comentarii
Cu toti ne uitam la desene animate cand eram mici si acum cand suntem adolescenti sau oameni mari mai tragem cu ochiul la un desen cu Tom si Jerry si mai ne inveselim si mai uitam de problemele actuale. Da sa ne aducem aminte la desnele copilariei...Captain Planet Eeste un desen animat american ecologist. In acest desen animat Gaia spiritul Pamantalui dearanjat de prejudiciile aduse de oameni trimite cinci inele 4 dintre ele poseda puterea de a stapani fo... Continuare »
Despicable Me 2
De AresR in Animaţie pe data de 26-03-2013 / 29 comentarii
Ce-i de la Universal Pictures şi Illumination Entertainment au reusit intr-un final sa scoata si partea a 2 al animatiei "Despicable ME".Cu toate ca in prima parte Gru are o plăcere deosebită să comită tot felul de ticăloşii, in partea a 2 Gru este recrutat de o agentie ca sa lupte impotriva unui raufacator pe nume Eduardo. Vocile aparţin lui Steve Carell, JASON SEGEL (Forgetting Sarah Marshall, I Love You, Man), MIRANDA COSGROVE  şi legendarei JULIE AND... Continuare »
Justin and the Knights of Valour 3D
De AresR in Animaţie pe data de 07-03-2013 / 29 comentarii
Justin and the Knights of Valour 3D este o noua animatie produsa de cei care au facut si filmul "Cum sa iti imblanzesti dragonul", care va avea premierea acuma in vara...voi ce parerea aveti despre el? Continuare »