Acasa
AnunţuriBlack Friday 2014 la Monedele Bree
De bree in Anunţuri pe data de 17-11-2014 / 14 comentarii
In aceasta perioada dupa cum stiti este Black Friday, ziua cu cele mai mai reduceri din an...Bree.ro va ofera doar pentru 6 zile cel mai mare Bonus oferit de pana acum, si anume 100% la toate pachetele de Monede Bree prin toate modalitatile de plata. (sms, credit card, paypal) Incarca-ti contul cu Monede Bree intre 19 Noiembrie (Miercuri) ora 00:00 si 24 Noiembrie (Luni) ora 24:00 si primesti cu 100% mai multe Monede Bree pentru fiecare incarcare!! Tot ce... Continuare »
Voturi pentru conturi de Facebook
De bree in Anunţuri pe data de 21-09-2014 / 58 comentarii
Redeschidem aceasta oferta ! Daca ai un cont de Facebook pe care nu il folosesti sau la care vrei sa renunti, sau mai multe conturi, etc noi iti dam 300 de voturi pentru fiecare cont de Facebook. Singura condiitie este ca contul sa aibe o vechime de minim 6 luni. Pentru a primi voturile trimiteti mesaj privat la profilul lui Bree cu datele de logare (adresa de mail si parola)Nu ne intereseaza prieteni vostri, date, poze, nume sau etc. Totul va fii sters. ... Continuare »
Sa le reamintim !
De Ady_Reek in Anunţuri pe data de 20-09-2014 / 29 comentarii
Sunt foarte multe persoane inscrise pe acest site, dar foarte putine sunt active, din 28.495 de utilizatori, sa zicem ca maxim 100 sunt activi pe zi, sunt 2 cai prin care putem schimba acest lucru, una mai simpla alta mai grea. 1. cea simpla ar fi ca adminul sa trimita un mail multiplu la toti utilizatorii site-ului prin care sa le reaminteasca ca sunt inscrisi pe bree.ro  2. daca adminul nu vrea acest lucru sa incercam noi sa contactam fiecare utilizator... Continuare »
Inna feat Puya - Striga
De Norbert in Anunţuri pe data de 29-07-2014 / 11 comentarii
Este o muzica foarte faina,mie imi place foarte mult... cui ii mai place aceasta muzica ? :) Continuare »
MailDirect un site de tepari
De Alla in Anunţuri pe data de 07-05-2014 / 30 comentarii
Inainte de a ma inscrie pe acest site nu prea am pierdut mult timp de a le citi e-mail-urile, de a da click si a distribui pe facebook. Cat am gasit pe internet am gasit "dovezi" pe care numai in ghilimele le pot numi acum, in care anumite persoane au intrat in posesia banilor.  Aseara, primind iar e-mailuri de la ei sa-si anunte un update la site intre data de 8-11 mai si cu o gluma seaca "Nu vom fugi cu bani dvs. Ne vom reintoarce pe site" , intrand pe ... Continuare »
Oferta la Monedele Bree + 30% de Pasti
De bree in Anunţuri pe data de 17-04-2014 / 9 comentarii
Bree.ro iti ofera pentru 6 zile un Bonus de + 30% la pachetele de Monede Bree Incarca-ti contul cu Monede Bree prin orice modalitate de plata (sms, credit card, paypal) intre 18 Aprilie (Vineri) ora 00:00 si 30 Aprilie (Miercuri) ora 24:00 si primesti cu 30% mai multe Monede Bree pentru fiecare incarcare!! Tot ce trebuie sa faci dupa ce ai facut o incarcare, este sa vi in acest articol si sa spui ca ai efectuat o incarcare, si iti ei Bonusul de + 30% Daca... Continuare »
Samsung GALAXY S4 si alte premii noi in sectiunea premii
De bree in Anunţuri pe data de 13-04-2014 / 12 comentarii
Daca tot sa inchis bubz.ro , am facut un update la sectiunea cu premii si am adaugat cateva premii noi, speram sa va placa. Multumim, Bree.ro Continuare »
Vand Icoane bizantine pictate de mana mea
De Alla in Anunţuri pe data de 31-03-2014 / 7 comentarii
Prima prezentare este  pictura icoanelor bizantine pe care am invat-o de la unul dintre cele mari mari ateliere din Grecia, langa Meteora, Kalampaka. Tehnica icoanelor pe care am aplicat-o este : lemn + panza tratata + icoana in sine cu aplicare a foitei de aur de 24 de Karate + tratare cu lac special pentru o buna pastrare a culorii in timp. Picturile pe icoane sunt realizate cu culori speciale obtinute din flori pietre, insecte combinate cu emulsia de o... Continuare »
Deleta Dunarii - Vacanta pentru toate buzunarele
De VIOREL47 in Anunţuri pe data de 19-02-2014 / 16 comentarii
  Buna ziua, dragi utilizatorii Bree Pentru ca vancatele de vis nu se uita niciodata v-am pregatit o oferta in Delta Dunarii. 1) Cazare, conditii pro 2) Agrement 3) Exursii in Delta Dunarii 4) Partide de pescuit 5) Gratar in aer liber 6) Tenis de masa * preparatele sunt optionale la fel si alimentele ! * rezervarile se pot face din timp pentru sezonul de vara ! TOATE ASTEA LA PRETURI ACEPTABILE!!!! DATE DE CONTACT: Gherasim Laura 45059353 Jud:Tulcea / Co... Continuare »
Anumite intarzieri....
De bree in Anunţuri pe data de 06-12-2013 / 21 comentarii
Pentru ca este o luna plina de sarbatorii si sunt foarte foarte prins si cu anumite lucruri in viata personala vor exista anumite intarzieri: in acordare premilor la difereite concursuri, task-uri, verificare si intretinerea continutului de pe site, actualizare pozelor etc . Imi cer scuze pentru aceste intarzieri din aceasta luna, dar pana la urma se vor acorda toate toate voturile la toate concursuri etc. Un moderator va incerca sa tina pasul cu voi insa... Continuare »
12345