Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Articole postate de cobadin

Elena Ionescu - Sube el volumen
De cobadin in Muzica pe data de 04-07-2019 / 0 comentarii
Elena Ionescu - Sube el volumen (Official Video) #ElenaIonescuSubeElVolumen Continuare »
Profesorul, scriitorul si teologul Viisoarei - Costica Z Bustiuc
De cobadin in Cultura pe data de 03-07-2019 / 0 comentarii
S-a născut într-o familie de ţărani din comuna Viişoara, judeţul Constanţa, la 13 martie 1919. Urmează cursurile şcolii primare din comuna natală, iar mai apoi pe cele ale Seminarului Teologic „ Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi (1938) şi ale Liceului Teoretic „ Gheorghe Şincai” din Bucureşti (1940). În 1946 a devenit absolvent al Facultăţii d... Continuare »
Poetul comunist al Cobadinului - Tudor Vladimirescu
De cobadin in Cultura pe data de 27-06-2019 / 0 comentarii
S-au împlinit, la începutul acestei săptămâni, 32 de ani de la moartea lui Virgil Teodorescu (născut pe 15 iunie 1909, la Cobadin). Descendent, pe linie maternă, al lui Tudor Vladimirescu, a intrat de june în „revoluția” avangardistă, pe care o alimentează, la începutul anilor ‘30, cu poeme ludic-teribiliste tatonante. Mai jos, portretul acestu... Continuare »
Se va reabilita drumul spre Conacu?
De cobadin in Evenimente pe data de 17-04-2019 / 0 comentarii
Sătui de drumul impracticabil care a izolat satul lor de restul comunei, oamenii au plantat copaci în gropi. Primarul a reacţionat imediat. „Crescut-au pomii pe drumul de Conacu”, este mesajul care a fost postat pe Facebook imagini cu drumul care face legătura dintre Cobadin şi Conacu (mai precis drumul dintre Conacu si DN3), judeţul Constanţa. Sa... Continuare »
O tanara a fost ranita la Cobadin
De cobadin in Evenimente pe data de 15-04-2019 / 0 comentarii
Duminică, 14 aprilie 2019., în jurul orei 19:00, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanţei din localitatea Cobadin, dinspre strada Albinelor, către DN 3, moment în care a surprins şi accidentat uşor o tânără, de 16 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se fi asigurat.... Continuare »
Accident rutier grav intre Viisoara si Pietreni
De cobadin in Evenimente pe data de 31-01-2019 / 0 comentarii
Accident rutier grav miercuri seara, între localitățile Viișoara și Pietreni. Un cal a fost lovit de un autoturism. Nu se știe cum animalul a ajuns pe carosabil. În urma impactului, calul a ajuns în câmp, fără viață. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, un bărbat care se afla în autoturism prezintă traumatism la membrul inferior.UPDATE or... Continuare »
www.000webhost.com