Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Articole postate de cobadin

Femeile liberale pe post de Mos Craciun
De cobadin in Politic pe data de 18-12-2018 / 0 comentarii
Organizația Femeilor Liberale a județului Constanța desfășoară, în cursul lunii decembrie, acțiunea „În an Centenar, începem cu 100!”. Cu această ocazie, femeile liberale au pregătit 100 de daruri pentru copiii din Lumina, Conacu și Movila Verde. În cursul zilei de vineri, 14 decembrie 2018, femeile liberale au ajuns în comuna Lumina unde au îm... Continuare »
Doi minori din Cobadin si Constanta retinuti pentru talharie
De cobadin in Informatii pe data de 08-12-2018 / 0 comentarii
Doi copii, de 14 și 15 ani, au fost reținuți de către polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța sub acuzația comiterii unor infracțiuni de tâlhărie. Astfel, în intervalul 14 noiembrie – 3 decembrie a.c., cei doi minori, unul domiciliat în localitatea Cobadin, celălalt în Constanța, ar fi săvârșit faptele pe r... Continuare »
Comunitatea tatara din Cobadin
De cobadin in Povesti pe data de 24-11-2018 / 0 comentarii
Cobadin este o comună situată în partea central-sudică a judeţului Constanţa, în Podişul Cobadin, aflată la o distanţă de 38 km de Constanţa şi la 17 km de oraşul Medgidia. Tătarii (tatarlar) - au emigrat în trei valuri în Dobrogea. Chiar şi astăzi se face distincţie între cele trei subgrupuri de tătari, în special în funcţie de dialectul vorbi... Continuare »
Persoana injunghiata in centrul comunei Cobadin
De cobadin in Informatii pe data de 15-11-2018 / 0 comentarii
O persoană a fost înjunghiată la Cobadin, judeţul Constanţa, în această dimineaţă. Potrivit SAJ Constanţa, victima în vârstă de 41 ani prezintă o plagă la coapsă şi este în şoc hipovolemic. Aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ B2. În urma unui apel 112, s-a  sesizat faptul că, în centrul comunei Cobadin, în urma unui co... Continuare »
www.000webhost.com