Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Articole postate de cobadin

Regulament pentru sectiunea discutii si intrebari
De cobadin in Regulamente pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
Conditiile pentru acceptarea intrebarilor postate sunt urmatorele: Textul intrebari sa fie scris corect romaneste (gramatical / punctuatie) fara prescutari sau limbaj de Messenger si tot felul de texte aiurite "k" in loc "ca" , "y" in loc de "i" sau alte aberati... Textul intrebarii trebuie sa fie original, sa nu fie copy / paste de pe alte ... Continuare »
Obtinerea corespunzatoare a vitezei la internet
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
In urma cu cateva luni am schimbat providerul de internet. Initial aveam internet de 12 Mbps, o viteza de tot rasul pentru zilele noastre in care multi operatori fac reclama deja la viteze de 1 Gbps. Cu providerul ce imi oferea internet de 12 Mbps mai aveam contract pana in noiembrie, dar daca am fost sunat de alt provider cu oferta excelenta fa... Continuare »
Emoticoane in comentarii
De cobadin in Noutati pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
Puteti sa va exprimati in comentariile ce le adaugati pe site cu emoticoane ce le foloseati in yahoo messenger. Lista codurilor o gasiti in acest articol, majoritatea codurilor de inserare a emoticoanelor sunt aceleasi cu cele ce le foloseati in yahoo messenger, sunt doar cateva care sunt diferite fata de cele originale, dupa cum urmeaza: :danc... Continuare »
Rovus Handy Heater
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
Stiti vorba aceea ? Reclama multa, marfa proasta ?  Aveam nevoie de ceva pentru incalzit o baie mica, sa zic de aproximativ 10 metri patrati. Am citit pe site-ul producatorului specificatii despre acest aparat. Printre cuvintele de lauda al producatorului scria ca incalzeste o incapere de 23 metri patrati, nu consuma multa energie, doar vreo 0,3... Continuare »
Pest Repeller
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
In urma cu aproximativ cateva luni bune (cred ca aproximativ 1 an) am cumparat si eu acest produs Pest Repeller, ca aveam probleme cu sobolanii. Pe site-ul lor scria ca are la baza o tehnologie avansata si puternica de indepartare a soarecilor, sobolanilor, paienjenilor, tantarilor, furnicilor si a altor insecte ce iti invadeaza casa. Ca acesta ... Continuare »
Obiective turistice in Brasov
De cobadin in Locuri pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
Brasovul este un oras format din localitatile Brasov si Poiana Brasov. In cazul in care esti prin trecere si nu ai mult timp la dispozitie, doar cateva ore sau o zi iti recomand sa vizitezi urmatoarele: * Piata Sfatului * Strada Sforii * Poarta Schei * Turnul Negru * Strada dupa ziduri * Poarta Ecaterina * Piata Unirii In functie de unde es... Continuare »
Recuperare fisiere folosind Photorec
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 2 comentarii
Salut tuturor! Vreau sa va zic o mica povestioara. In urma cu aproximativ o luna, am avut o problema cu niste fisiere pe care le-am sters crezand ca NU voi mai avea nevoie de ele. Apoi dupa ce le-am sters, acum de curand mi-am adus aminte de ele ca le-am avut, le-am sters si nu mai am cum sa le recuperez. Am cautat solutii pe internet, am scris ... Continuare »
www.000webhost.com