Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Articole postate de cobadin

Comunitatea tatara din Cobadin
De cobadin in Povesti pe data de 24-11-2018 / 0 comentarii
Cobadin este o comună situată în partea central-sudică a judeţului Constanţa, în Podişul Cobadin, aflată la o distanţă de 38 km de Constanţa şi la 17 km de oraşul Medgidia. Tătarii (tatarlar) - au emigrat în trei valuri în Dobrogea. Chiar şi astăzi se face distincţie între cele trei subgrupuri de tătari, în special în funcţie de dialectul vorbi... Continuare »
Persoana injunghiata in centrul comunei Cobadin
De cobadin in Informatii pe data de 15-11-2018 / 0 comentarii
O persoană a fost înjunghiată la Cobadin, judeţul Constanţa, în această dimineaţă. Potrivit SAJ Constanţa, victima în vârstă de 41 ani prezintă o plagă la coapsă şi este în şoc hipovolemic. Aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ B2. În urma unui apel 112, s-a  sesizat faptul că, în centrul comunei Cobadin, în urma unui co... Continuare »
AS Viisoara - Flacara Viisoara 4-0
De cobadin in Sport pe data de 14-11-2018 / 0 comentarii
Nu a fost loc de surprize în etapa a 11-a din Liga a VI-a la fotbal constănțeană, favoritele obținând victorii așteptate duminică. Prima clasată din Seria Nord, Dacia Mircea Vodă, a realizat scorul etapei, dar Flacăra Crucea, ocupanta locului secund, are două meciuri mai puțin disputate. În Seria Sud, AS Viişoara s-a impus în derby-ul cu Flacăr... Continuare »
Poezie, joc si cantec pentru centenar la Liceul Cobadin
De cobadin in Evenimente pe data de 13-11-2018 / 0 comentarii
Elevii Liceului Cobadin au deschis seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri cu o amplă activitate intitulată „Poezie, joc și cântec pentru centenar”. În prezența directorului prof. Mariana Grassu și a directorului adj Gigi Grasu, zilele trecute, în cadrul Bibliotecii – C.D.I.–ului a avut loc o amplă activitate intitulată Poezie, jo... Continuare »
www.000webhost.com