Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Articole postate de cobadin

Traditii - obiceiuri - superstitii de Halloween
De cobadin in Obiceiuri si traditii pe data de 22-10-2018 / 0 comentarii
Sărbătoarea de Halloween este de origine celtică fiind introdusă în alte țări de imigranții irlandezi ai Statelor Unite ale Americii. Celții credeau că în data de 31 octombrie spiritele intrau în comunicare cu cei vii și coborau pe pământ. Oamenii se deghizau în monștri și ieșeau pe străzi pentru a face mult zgomot și astfel, credeau ei, speria... Continuare »
Sarbatoarea de Halloween
De cobadin in Sarbatori pe data de 22-10-2018 / 0 comentarii
Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită... Continuare »
Ziua Armatei Romane - promovarea profesiei militare in scoli
De cobadin in Evenimente pe data de 21-10-2018 / 0 comentarii
In judetul Constanta in perioada de 17-23 Octombrie 2018 are loc evenimentul "Ziua Armatei Romane in scoli" si are ca scop promovarea profesiei militare in institutiile de invatamant. Informarile vor avea loc zilele acestea la: Liceul Teoretic Băneasa Liceul Tehnologic „Carol I”  Ostrov Liceul Teoretic loc. Murfatlar Liceul Tehnologic „Jean ... Continuare »
Ninja Warrior
De cobadin in Emisiuni pe data de 19-10-2018 / 0 comentarii
Ninja Warrior este un format de televiziune unde sute de concurenți traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama. Midoriyama este o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri după ce reușesc să treacă de toate celelalte trasee. Pentru a-... Continuare »
Chefi la cutite
De cobadin in Emisiuni pe data de 19-10-2018 / 0 comentarii
Chefi la cuțite este un cooking show românesc, care a fost difuzat prima dată pe 7 martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea este moderată de Gina Pistol. Juriul este format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În anul 2017, Chefi la cuțite, a fost desemnat cel mai bun show de divertisment la Premiil... Continuare »
Minor accidentat in Viisoara judetul Constanta
De cobadin in Auto pe data de 16-10-2018 / 0 comentarii
Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Viișoara din județul Constanța. Potrivit IPJ Constanța. astăzi, în jurul orei 14:30, o femeie, în vârstă de 56 de ani, a condus autoturismul marca Dacia Duster, pe DN 3, în localitatea Viişoara, dinspre Ostrov către Cobadin şi ajungând în dreptul Şcolii Generale, a surprins şi accidentat uşor ... Continuare »
Duminica se joaca in Liga 5 si 6 la fotbal
De cobadin in Sport pe data de 13-10-2018 / 0 comentarii
Programul partidelor din Liga a V-a la fotbal, etapa a 10-a - duminică, 14 octombrie:ora 11.00: Avântul Comana - CS Murfatlar Litoral Corbu - Danubius Rasova Viitorul Pecineaga - Sportul Tortoman FC Mereni - Sport Prim Oltina Inter Ion Corvin - Speranța Castelu ora 14.00: AS Pelinu - Recolta Nicolae Bălcescu CS Peștera -... Continuare »
Din 2019 toate pensiile vor fi virate pe card
De cobadin in Economic pe data de 12-10-2018 / 0 comentarii
Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat că vrea ca statul să nu mai dea 600 de milioane lei anual pentru expedierea pensiilor prin Poșta Română. Astfel, de la anul pensia nu va mai fi adusă de poştaş, ci va fi virată ‎pe card. Măsura, anunțată de Eugen Teodorovici într-un interviu pentru DCNews va afecta aproximativ trei milioane de... Continuare »
De ce trebuie sa ai cont pe cobadin.ro?
De cobadin in Noutati pe data de 12-10-2018 / 0 comentarii
Ca si membru al comunitatii cobadin.ro vei beneficia GRATUIT de urmatoarele: - vei putea posta articole in comunitate - vei putea aprecia articolele dorite - vei putea imparti cu prietenii articolele postate - vei putea lasa impresi despre articole - vei putea gasi raspuns la intrebarile postate in comunitate - vei putea ajuta membrii comunitat... Continuare »
www.000webhost.com