Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Articole postate de cobadin

Falsez pentru tine
De cobadin in Emisiuni pe data de 27-10-2018 / 0 comentarii
Cel mai spectaculos show de muzică și mister începe duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. În fiecare săptămână, Falsez pentru tine pune sub semnul întrebării abilitatea unui cântăreț celebru din România de a descoperi dacă cineva cântă sau falsează, folosindu-se doar de intuiție. Ca un adevărat detectiv, în fiecare rundă, invitatul ... Continuare »
Romania trece la ora de iarna
De cobadin in Informatii pe data de 27-10-2018 / 0 comentarii
Ora de iarnă. România trece duminică la ora oficială de iarnă, ora 4.00 devenind ora 3.00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie să fie cea mai lungă din acest an. CFR Călători a anunţat că schimbarea orei nu modifică mersul trenurilor în vigoare.Ora de iarnă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, România revine de la ora de vară, care se ap... Continuare »
Monumentul Triumph de la Adamclisi
De cobadin in Povesti pe data de 26-10-2018 / 0 comentarii
Situat lângă satul Adamclisi, la 60 de km de Constanța, monumentul are o origine controversată, unii datându-l dinainte de era noastră , alții plasându-l în sec IV, în timpul domniei împăratului Constantin. Din cercetările recente s-a ajuns la concluzia ca monumentul a fost construit în jurul anului 109, cam în aceeași perioadă cu Columna lui T... Continuare »
Te cunosc de undeva!
De cobadin in Emisiuni pe data de 25-10-2018 / 0 comentarii
Te cunosc de undeva! este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imita cantareti celebrii. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind difuzat pe postul de televiziune Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș. Emisiunea constă în provocarea un... Continuare »
Romanii au talent
De cobadin in Emisiuni pe data de 25-10-2018 / 0 comentarii
Romanii au talent este un show dinamic, iar dinamismul este asigurat de fiecare data atat de talentele prezente pe scena, cat si de panelul de jurati. Mii de concurenti au demonstrat ca Romania nu duce lipsa de talente diverse, care pot surprinde si emotiona, iar sezonul nou se anunta a fi unul incendiar!  Dupa ce, timp de cateva luni, au strab... Continuare »
Dezamagirea unui baietel singur de ziua lui, dupa ce nimeni nu a venit la petrecere
De cobadin in Externe pe data de 25-10-2018 / 0 comentarii
Imaginea cu un băiețel singur la o masă festivă, după ce niciun copil nu a venit la petrecerea de ziua lui, a stârnit valuri de emoție în SUA, inclusiv în rândul vedetelor.Teddy Mazzini, din Arizona, și-a invitat toți cei 32 de colegi de clasă la o petrecere de ziua lui. Însă copilul a trăit o dezamăgire când a văzut că nimeni nu a venit la pet... Continuare »
Traditii - obiceiuri - superstitii de Halloween
De cobadin in Obiceiuri si traditii pe data de 22-10-2018 / 0 comentarii
Sărbătoarea de Halloween este de origine celtică fiind introdusă în alte țări de imigranții irlandezi ai Statelor Unite ale Americii. Celții credeau că în data de 31 octombrie spiritele intrau în comunicare cu cei vii și coborau pe pământ. Oamenii se deghizau în monștri și ieșeau pe străzi pentru a face mult zgomot și astfel, credeau ei, speria... Continuare »
Sarbatoarea de Halloween
De cobadin in Sarbatori pe data de 22-10-2018 / 0 comentarii
Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită... Continuare »
www.000webhost.com