Acasa
AventuriPremiere luna decembrie 2013
De Daniela in Aventuri pe data de 17-12-2013 / 11 comentarii
Luna decembrie este de obicei o luna in care se lanseaza foarte multe filme si bineinteles ca majoritatea dintre ele au cate un subiect legat de Craciun sau de noaptea dintre ani. Motivul pentru care majoritatea producatorilor aleg lanseara in decembrie si a filmelor care nu sunt neaparat legate de aceasta luna magica este faptul ca de sarbatori sunt mai multe sanse sa aduca in salile de cinema mai multi pasionati de cinematografie, astfel incasarile sa f... Continuare »
Premierele lunii iulie 2013 in cinematografe
De Daniela in Aventuri pe data de 16-07-2013 / 11 comentarii
Luna iulie nu dispune de un numar mare de premiere cinematografice dar totusi compenseaza cu aparitia celor mai asteptate filme ale anului, avand genuri diferite.  Iata ce ai de vizionat in aceasta luna calduroasa (iulie) pe marile ecrane ale cinematografelor.Despicable Me 2/ Sunt un mic ticalos 2 - marea premiera in Romania pe 5 iulie Dupa cum se pare filmul Despicable Me este cel mai iubit si apreciat film al lunii iulie. Acesta a fost lansat pana in mo... Continuare »
Cele mai bune filme ale anului 2012
De Daniela in Aventuri pe data de 02-07-2013 / 17 comentarii
Anul 2012 a adus in cinematografe si in casele oamenilor o multime de filme bune care nu trebuiesc ratate sub nici o forma, tocmai din aceasta cauza m-am gandit sa fac o lista mica cu cele mai bune filme ale acestui an. Cele mai multe dintre aparitiile acestui an fost destinate marilor ecrane. Am facut un top 3 cu cele mai laudate filme ale acestui an de toata lumea: 3. Life of Pi (Viata lui Pi 2012) Pe locul 3 se afla filmul Viata lui Pi care prezinta vi... Continuare »
Premierele lunii iunie 2013 in cinematografe
De Daniela in Aventuri pe data de 09-06-2013 / 13 comentarii
Zilele caniculare incep sa vina incetul cu incetul dar acest lucru n trebuie sa ne ingrijoreze pentru ca in cele patru weekenduri ale lunii iunie vor aparea pe marele ecrane ale cinematografelor cele mai noi filme. Luna iunie nu este una tare bogata in premiere dar ofera tuturor o gama foarte variata de filme , care foarte multe dintre acestea se anunta a fi foarte spectaculoase. Iata ce filme isi vor face apartia in aceasta luna pe ecranele cinematografe... Continuare »
Filme ce merita vazute
De sorel18 in Aventuri pe data de 06-11-2010 / 100 comentarii
Pentru cei care va place sa vizionati filme noi ce merita vizionate m-am gandit sa va fac o lista de filme: Street Dance Prince of Persia Harry Potter & The deathly Hallows Wolfman Jonah Hex The Expendables Iron Man 2 The A Team Step up 3 D The Halo Tekken Clash of the Titans Red Cliff The book of Eli Tooth Fairy Macete Robin Hood The bounty hunter Predators Robocop The green Hornet Tron Legacy A nightmare on Elm street Incepti... Continuare »