Acasa
BurlaculMarea Finala a emisiuni Burlacul Sezonul 4
De Daniela in Burlacul pe data de 29-08-2013 / 13 comentarii
Din pacate pentru multi dintre noi emisiunea burlacul s-a sfarsit. In seara aceasta a avut loc Marea Finala a emisiunii Burlacul unde cele trei fete ramase in concurs au ultima sansa de a-l cucerii pe Bogdan Vladau si de a-l face sa se indragosteasca de ele. Prima fata care a avut parte de asa ceva a fost Alexandra, care a ales sa isi cheme in emisiune cele mai bune prietene ale sale si sa i-a cina cu el la ea acasa pregatindu-i  acestuia sushi. A doua no... Continuare »
Burlacul Sezonul 4 Episodul 8
De Daniela in Burlacul pe data de 23-08-2013 / 12 comentarii
In acest episod s-au intamplat multe iar printre cele mai grave este ca Paula a parasit concursul. Lupta pentru inima si iubirea lui Bogdan Vladau a inceput sa fie din ce in ce mai stransa asa ca, in acest episod cea mai frumoasa si sincera concurenta a fost invitata de catre burlac sa participe la intalnire. Bogdan a invitat-o pe Paula la o intalnire speciala si romantica in Lloret del Mar, Spania. Dupa ce s-au intalnit si au mai vorbit putin cei doi s-a... Continuare »
Burlacul Sezonul 4 Episodul 4
De Daniela in Burlacul pe data de 26-07-2013 / 8 comentarii
In acest episod Bogdan Vladau si pretendentele sale ajung in Tunisia si orasul superb al Italiei, Sicilia. De data aceasta conflicletele dintre aceste concurente se amplifica mult mai tare. Dorina se numara printre cele doua concurente care au fost salvate de la eliminare de catre burlacul Bogdan Vladau, dar pentru a vedea ca aceasta chiar lupta pentru a-l cucerii acesta a invitat-o pe aceasta la o intalnire. Cei doi au avut ocazia sa se rasfete cu sampan... Continuare »
Despre emisiunea Burlacul
De Daniela in Burlacul pe data de 24-07-2013 / 12 comentarii
Pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul" a fost adus unul dintre cele mai frumoase personaje masculine din showbiz si anume Bogdan Vadau. Dupa primele trei sezoane pline de adrenalina, iubire si suspans in care toate pretendentele burlacilor au avut ocazia sa demonstreze ca iubirea ca in povesti chiar exista, de data aceasta noul burlac al emisiunii Bogdan Vladau va trebui sa isi aleaga femeia potrivita cu care sa traiasca pentru totdeauna alaturi de ea.... Continuare »
Burlacul - Episodul 3
De Daniela in Burlacul pe data de 22-07-2013 / 9 comentarii
Saptamana trecuta, Bogdan Vladau si toate concurentele au avut parte de cele mai frumoase si romantice intalniri pe Coasta de Azur. De data acesta atat burlacul cat si pretendentele sale s-au mutat pe unul dintre cele mai luxoase vasuri de croaziera numit Preziosa. Din pacate una dintre concurente a trebuit sa paraseasca competitia din cauza unui incident neplacut. Petruta Gagiu a fost nevoita sa se intoarca acasa din cauza faptului ca nu si-a mai gasit a... Continuare »
Burlacul - Sezonul 4, Episodul 2
De Daniela in Burlacul pe data de 15-07-2013 / 10 comentarii
Noul sezon al emisiunii Burlacul difuzata pe postul de televiziune Antena in fiecare joi de la ora 20:30, a inceput luna aceasta pe data de 4 si dupa cum se vede are un real succes, mai ales asupra publicului feminin. In acest sezon cel care va frange inimile multor domnisoare si doamne nu este nimeni altcineva decat Bogdan Vladau. In data de 11 iulie 2013 a avut loc cel de-al doilea episod al emisiunii Burlacul unde spre surpriderea multora deja fetele a... Continuare »