Acasa
ComedieFilme comedie 2013
De BreeBlogger in Comedie pe data de 05-01-2014 / 22 comentarii
Iata unele dintre filmele de comedie aparute in 2013.Unele dintre cele prezentate le puteti vedea doar la cinema deocamdata. Frozen- Regatul de gheaţăLast VegasThe Secret Life of Walter MittyDon JonAbout timeWe're the MillersDespicable Me 2The Internship   Continuare »
Trasnitii sezonul 21 Episodul 18- Rapirea
De cata13 in Comedie pe data de 25-10-2013 / 13 comentarii
In acest episod Poponet vede un documentar despre persoane care s-au apropiat pentru ca au trecut prin situatii limita de viata si de moarte. Crede ca asa e solutia sa il cupleze pe Gogoase cu Mirabela. Ii rapeste si il convinge pe Pupaza sa ii tina inchisi in dormitorul sau din vila, si sa dea imagini cu rapitii in matinal, pentru o super audienta. Cand cazul ia amploare Poponet vrea sa ii elibereze, dar Pupaza refuza, deoarece audientele sunt in creste... Continuare »
Trasnitii Sezonul 21 Episodul 17- Concursul de Popi
De cata13 in Comedie pe data de 24-10-2013 / 11 comentarii
In acest episod baba este convinsa de Pupaza sa Il testeze pe Marlanu in pararel cu alt preot profesionist, ca sa vada daca acesta e pregatit sa slujeasca la nunta lui Esteban. Se ofera sa trimita el o popa adevarat cu care sa concureze Marlanu. Popa este chiar Pupaza deghizat. Pentru testarea celor doi se alege slujba de inmormantare, iar rolul mortului ii revine lui Vandame..... mai multe aflam in episod.... vizualizare placuta! Continuare »
Trasnitii Sezonul 21 Episodul 16 -Traditiile
De cata13 in Comedie pe data de 24-10-2013 / 10 comentarii
In acest episod preotul de la parohia din Castellon ii interzice Marlanului accesul in biserica dupa bataiacu enoriasii pe coliva. Marlanu cere ajutor altor parohii, motivand ca e prigonit de parintele local care, chipurile, se simte amenintat. Parohiile cred ca au nevoie de ajutoare si ii trimit haine.... mai departe aflam din episod. Vizionare placuta! Continuare »
Trasnitii sezonul 21 episodul 15 Botezul lui Esteban
De cata13 in Comedie pe data de 22-10-2013 / 14 comentarii
Poponet il convinge pe Gogoase sa se mute la el pentru a face, chipurile, o afacere cu plasare de forta de munca impreuna cu Mirabela. De fapt, urmareste sa-i cupleze pe cei doi, ca sa scape de Mirabela, Gogoase accepta, temandu-se ca toate femeile vor rade de el daca vor afla ca doarme cu mama lui... mai departe vedem in episod..... va urez o vizualizare placuta!!! Continuare »
Trasnitii Sezonul 21 Episodul 14 - Dotatii
De cata13 in Comedie pe data de 20-10-2013 / 14 comentarii
Marlanu o vede pe Mirabela si se indragosteste de ea Poponet profita de ocazie pentru a le aranja o intalnire. Mirabela nu este insa interesata de Marlanu, care e gras.Poponet il lauda ca e supradotat ca sa-i starneasca interesul. Pupaza afla ca Baba vorbeste ore intregi cu duhovnicul in Romania si face o derivatie la care Baba cand o sa sune o sa sune la telefonul de sus. Mai multe detali va las sa aflati voi..... vizionare placuta!! Continuare »
Mo si Foca sezonul 4 episodul 7 - Nevazut
De cadou in Comedie pe data de 07-10-2013 / 19 comentarii
Ati auzit de mo si foca ? Daca nu vam postat unul din nenumarate episoade ale lor comice unul decat celelalte.  De obicei apare in fiecare saptamana pe site-ul oficial al lor iar fiecare episod are cate o tema specifica. Vizionare placuta ! Continuare »
Cel mai tare cocalar are bmw da nu are dinti in gura 2013
De The_One in Comedie pe data de 22-04-2013 / 29 comentarii
mor deci nu se poate asa ceva=))))))))) sper sa nu fie sters acest articol...bai deci lesin...=)))))))):))))))=))))))))))))))) Continuare »
Cel mai tare Film de Comedie - Mr Bones 2
De sorel18 in Comedie pe data de 12-11-2010 / 106 comentarii
Deci daca intradevar doriti sa vedeti un film de comedie si sa radeti cu lacrimi pana nu mai puteti  va propun sa va scoateti de pe net filmul Mrs.Bones 2 deoarece un film de comedie mai tare ca asta nu exista... Continuare »
12