Acasa
DragosteFRUMOASA SI BESTIA (serialul)
De Kamyniky in Dragoste pe data de 28-03-2014 / 8 comentarii
Catherine Chandler este detectiv in cadrul NYPD, o tanara frumoasa si inteligenta, care in adolescenta a trecut prin drama pierderii mamei sale, ucisa de 2 asasini din partea unui grup condus de Muirfield.  Aceeasi asasini au vrut sa o ucida si pe ea insa, a fost salvata de ceva sau de, mai bine spus, de cineva, Vincet Keller. In acele momente nimeni nu a crezut poveste ei ca ar fi fost salvata de o fiinta stranie, insa in timp,ea devine detectiv si alatu... Continuare »
Filme pentru voi, de ziua indragostitilor
De AngelAndDevi in Dragoste pe data de 11-02-2014 / 2 comentarii
Va recomand aceste filme cu multa caldura, macar voi sa simtiti iubirea alaturi de persoana draga.. A walk to remember If only The notebook Ghost P.S. I LOVE YOU Dear John Killing me softly Keith Remember me One day Sweet november Hachiko: A Dog's Story When Harry Met Sally Friends with Benefits Love and Other Drugs THE VOW Tres metros sobre el cielo Tengo ganas de ti Before Sunrise Before Sunset Waiting for Forever The Last Song Th... Continuare »
Premierele lunii Februarie 2014 in cinematografe
De Daniela in Dragoste pe data de 05-02-2014 / 7 comentarii
Luna februarie cunoscuta rept si ca luna indragostitilor, cel putin doar in Romania se vor sarbatori doua zile ale indragostitilor: 14 februarie - Valentine's Day si 24 februarie - Dragobetele, va fi o luna plina de remiere cinematografice si contrar asteptarilor multor indragostiti, majoritea filmelor nu sunt romantice si nici nu prea au prea mare legatura cu dragostea. Primele premiere vor avea loc pe dat de 7 februarie, iar cel mai asteptat dintre aces... Continuare »
Despre Gelozie
De Alex27sandu in Dragoste pe data de 14-12-2013 / 9 comentarii
Voi ce parere aveti despre Gelozie  este buna sau nu este buna GELOZIA? Sunteti de acord ca uneri gelozia poate fi si o boala sau mai bn zis un motiv de a te desparte de persoana pe care nu o mai iub sau care nu te mai iubeste sau ca suspectezi tu ceva si crezi ca cel mai este sa puneti punct relatiei voastre dar nu ai un motiv anume. Si apelezi la gelozii. Continuare »
Top personal - filme romantice
De BreeBlogger in Dragoste pe data de 01-03-2013 / 25 comentarii
Sunt un adept al filmelor romantice, desi imi mai plac horror-urile sau comediie filmele de dragoste m-au impresionat mereu, i-ata un top al meu cu cele care mi-au placut cel mai mult, si la majoritatea am plans 1. The notebook 2. If only 3. A walk to remember 4. Titanic 5. Killing me softly 6. Before Sunrise 7. Lantul amintirilor (Yaadon Ki Barat) 8. O floare si 2 gradinari (EK PHOOL DO MALI) 9. Ghost  10. Love Actually 11. P.S. I Love You 12. Gone with ... Continuare »