Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Diverse

Sarbatori fericite!
De cobadin in Diverse pe data de 24-12-2018 / 0 comentarii
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Echipa Cobadin.ro va doreste Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Ca si bonus, daca esti lipsit de inspiratie, alege o urare ce o poti trimite prin SMS celor dragi, ai o colectie de 25 de mesaje ce pot fi trimise prin SMS celor dragi! Cu stima si respect Cobadin.ro Continuare »
De ce apare igrasia si condensul la geamul termopan?
De cobadin in Diverse pe data de 18-07-2018 / 0 comentarii
De ce apar condensul si igrasia in colturile geamului daca ai termopan? Iata cea mai buna explicatie oferita de specialisti: "Ferestrele noi, cu tamplarie din PVC sunt mult mai etanse fata de ferestrele vechi, unde schimbul de aer avea loc intre interior si exterior, in mod natural. Partea buna cu acele ferestre de tip vechi este ca incaperile se aeriseau imediat, iar peretii nu dezvoltau spori de mucegai. Partea mai putin placuta insa, este legata de ... Continuare »
Obtinerea corespunzatoare a vitezei la internet
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
In urma cu cateva luni am schimbat providerul de internet. Initial aveam internet de 12 Mbps, o viteza de tot rasul pentru zilele noastre in care multi operatori fac reclama deja la viteze de 1 Gbps. Cu providerul ce imi oferea internet de 12 Mbps mai aveam contract pana in noiembrie, dar daca am fost sunat de alt provider cu oferta excelenta fata de ceea ce aveam eu, am acceptat pe loc. Ce am avut: internet 12 Mbps telefonie fixa - 200 minute pe luna... Continuare »
Rovus Handy Heater
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
Stiti vorba aceea ? Reclama multa, marfa proasta ?  Aveam nevoie de ceva pentru incalzit o baie mica, sa zic de aproximativ 10 metri patrati. Am citit pe site-ul producatorului specificatii despre acest aparat. Printre cuvintele de lauda al producatorului scria ca incalzeste o incapere de 23 metri patrati, nu consuma multa energie, doar vreo 0,37 KW/h (nu ma interesa prea mult consumul, ci am nevoie de un aparat sa incalzesc o baie cand am nevoie). Bun,... Continuare »
Pest Repeller
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
In urma cu aproximativ cateva luni bune (cred ca aproximativ 1 an) am cumparat si eu acest produs Pest Repeller, ca aveam probleme cu sobolanii. Pe site-ul lor scria ca are la baza o tehnologie avansata si puternica de indepartare a soarecilor, sobolanilor, paienjenilor, tantarilor, furnicilor si a altor insecte ce iti invadeaza casa. Ca acesta utilizeaza unde ultrasonice fluctuante, deranjante pentru daunatori. Astfel, acestia sunt indepartati din came... Continuare »
Recuperare fisiere folosind Photorec
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 2 comentarii
Salut tuturor! Vreau sa va zic o mica povestioara. In urma cu aproximativ o luna, am avut o problema cu niste fisiere pe care le-am sters crezand ca NU voi mai avea nevoie de ele. Apoi dupa ce le-am sters, acum de curand mi-am adus aminte de ele ca le-am avut, le-am sters si nu mai am cum sa le recuperez. Am cautat solutii pe internet, am scris pe forumuri, bloguri, am primit o gramada de solutii. Am incercat o gramada de programe, care iti gaseau fisie... Continuare »
www.000webhost.com