Acasa
DiverseFaceti-ma sa inteleg raspunsul primit
De cadou in Diverse pe data de 23-12-2014 / 4 comentarii
Faceti-ma sa inteleg raspunsul primit.Am trimis un email la un service de laptopuri, mesajul suna cam asa " salut, am un asus x552m nou nout, am instalat pe el windows 8 pentru ca alt windows nu am reusit sa instalez si nu imi merge cum trebuie - cel putin asa am impresia. Din cate am citit pe internet este din cauza biosului care nu da voie sa instalez alt windows. Pe mine ma intereseaza daca windows-ul cu care imi formatati laptop-ul este original , dac... Continuare »
minute gratis in la orange
De alex26if in Diverse pe data de 11-12-2014 / 3 comentarii
salut! cei care aveti o cartela orange folositi codul *100*2*1*1*1# si primiti minute nationale gratis . bonusul maxim de 700 minute nationale si 300 nationale si internationale si 1000 mb trafic internet valabile 90 de zile este pt cei care au avut ultima oferta activata de cel putin 6 euro . restul nu primesc bonusul intreg . de exemplu la oferta de 5 euro primiti 50 minute nationale plus 50 mb internet . daca vreti sa va convingeti apelati *100# si cau... Continuare »
Poza din permis!
De Markussv in Diverse pe data de 07-12-2014 / 4 comentarii
Bun deci dupa cum se arata si in titlu e vorba de poza din permis si anume. Curand voi merge la sediul teritorial drpciv pentru a obtine permisul de conducere pentru o noua categorie. Intrebarea este: Se poate sa am ceva probleme/discutii contradictorii cu personalul din cauza ca mai nou sunt chel si asa vreau sa apar si in poza? A avut cineva ceva probleme recent referitor la imaginea din prezent si cea din trecut, buletin de exemplu sau prezentul permis... Continuare »
Sunt al tuturor si al nimanui
De danmikhael in Diverse pe data de 28-11-2014 / 4 comentarii
Ma gandeam ca in aceasta seara sa ating un subiect personal, ca sa ma cunoasteti mai bine si sa intelegeti filozofia dupa care am trait in ultimul an cu o placere si intensitate deosebita. Simt nevoia sa sa imi exprim recunostinta pentru toate persoanele din viata mea, care m-au ajutat sa ma descopar pe mine insumi.       Am inceput sa ma simt "al tuturor si al nimanui" pentru ca in general sunt tipul ala bun care este mereu acolo pentru tine, dar nu cau... Continuare »
Oamenii mai si mor
De danmikhael in Diverse pe data de 26-11-2014 / 6 comentarii
Lumea se supara pe mine, in special cand moare cineva. Se supara pentru ca dupa ce urez traditionalul: "Imi pare rau, condoleante!" urmeaza si neasteptatul "Bravo lui!".  - Cum adica "Bravo lui"?? Omul a murit si tu il feliciti? Esti intreg la cap?  Sincer, vocile din capul meu imi spun ca da.         Fara sa ma abtin am observat ca oriunde unde exista un om pe moarte, ceilalti il ocolesc ca pe dracu. De zici ca daca omul moare, o sa ii ia cu el. Nu exist... Continuare »
Manastirea Sfantului Nectarie din Eghina
De georgecristi in Diverse pe data de 21-11-2014 / 0 comentarii
Manastirea Sfanta Treime din insula Eghina este cunoscuta mai ales pentru pastrarea in mareata ei biserica a Moastelor Sfantului Ierarh Nectarie Taumaturgul. Recent canonizat de catre Biserica Ortodoxa a Greciei, Sfantul Nectarie a fost episcop de Pentapole si ctitor al Manastirii "Sfanta Treime" din insula Eghina. In insula Eghina se ajunge numai cu vaporul, care face curse zilnice. Odata ajunsi in insula, la manastirea Sfantului Nectarie se poate ajunge... Continuare »
Viata Sfantului Nectarie de Eghina
De georgecristi in Diverse pe data de 19-11-2014 / 5 comentarii
Acest sfânt, unul dintre cei mai noi sfinţi canonizaţi de Biserica Greciei în acest secol, s-a născut la 1 octombrie 1846, în Silivria, un orăşel situat în provincia Tracia din nordul Greciei, pe malul mării Marmara. Părinţii săi au fost oameni săraci, dar foarte evlavioşi. Din botez a primit numele de Anastasie, bucurându-se din pruncie de o aleasă educaţie creştinească. După primii ani de şcoală, Anastasie este trimis să înveţe carte la Constantinopol, ... Continuare »
De ce sa nu conduci cu o fata langa tine ....
De Alla in Diverse pe data de 16-10-2014 / 14 comentarii
Am descoperit din intamplare acest canal de mini clipuri cu comedii, desi la partea asta m-a bufnit rasul , ma rog ... cred ca baietii au dat realitatea fetelor din ziua de azi (unele) ... pareri despre clip Continuare »
Propunere legata de voturile bonus
De Ady_Reek in Diverse pe data de 01-10-2014 / 27 comentarii
~~Propun ca utilizatorii care se inscriu pe site sa primeasca bonusul de 1003 voturi direct in seiful virtual, astfel nu vor mai disturba topul, sunteti de acord? Continuare »
Pericolul spam-ului pe internet !!
De Alla in Diverse pe data de 24-09-2014 / 11 comentarii
Am decis sa scriu acest articol de a va prevenii la ce pericol va expuneti pe internet atunci cand faceti reclama ascunsa unui site sau forum. Constincioasa de a-mi indeplini misiunea la concurs pe deplin, am intrat pe forumurile unde sunt cei mai multi utilizatori online pe timp de seara, desi nu m-am gandit niciodata ca voi fi expusa pericolului, nu m-am gandit ca se poate intampla asta vreodata. Am considerat ca pe aceste forumuri unde mi-am facut cont... Continuare »