Acasa
DramăPermiile Oscar 2014
De andreea2406 in Dramă pe data de 18-02-2014 / 6 comentarii
Acesta sunt nominalizarile Oscar de anul acest pentru cel mai cun fim: 1.12 Years a Slave 2.The Wolf of Wall Street 3.Philomena 4.Her 5.Nebraska 6.Gravity 7.American Hustle 8.Captain Phillips 9.Dallas Buyers Club   Continuare »
Recomandari filme pentru Ziua Indragostilor
De Daniela in Dramă pe data de 07-02-2014 / 14 comentarii
Pentru ca mai sunt cateva zile pana Valentine's Day, m-am gandit sa va fac un mic top cu cele mai frumoase si romantice filme pe care le poti viziona cu persoana iubita.1. Ghost (1990) Fimul prezinta o emotionanta poveste de dragoste in care, Sam este o fantoma si cu ajutorului unui medium acesta incearca sa afle adevarul din spatele motii lui. Cred ca fiecare femeie care a vazut filmul pana acum nu s-a putut abtine sa nu planga, mai ales la secventa in c... Continuare »
Premiere filme 2014
De Daniela in Dramă pe data de 25-01-2014 / 5 comentarii
Foarte multe filme care se filmeaza in momentul de fata promit ca vor avea premiera in anul 2014. Pe  multe dintre acestea de abia asteptama sa le vedem pentru ca foarte multi critici ai cinematografiei sustin ca cele trei filme din lista pe care am facut-o eu vor fi cele mai bune filme ale anului 2014. Iata cateva filme care iti vor atrage atentia cu siguranta:1. Fury Pot spune ca acest film va avea un real succes nu doar prin faptul ca joaca actorul Bra... Continuare »
Premierele lunii Ianuarie 2014 in cinematografe
De Daniela in Dramă pe data de 13-01-2014 / 7 comentarii
Inceputul de an 2014 aduce in marile sali de cinematograf din tara noastra o  multime de pelicule care au reusit sa starneasca interesul multora de peste Ocean. Unele dintre ele fiind chiar creditate cu mari sanse la premiile Oscar. Iata mai jos cateva filme foarte interesante care merita sa fie vazute luna aceasta:1. Lupul de pe Wall Street Filmul s-a difuzat pentru prima data in Romania pe data de 10 ianuarie si se pare ca este inspirat de romanul autob... Continuare »
Hours (2013) - Paul Walker
De Alla in Dramă pe data de 02-12-2013 / 22 comentarii
Acesta este ultimul film din acest an in care a jucat Paul Walker, oricum sunt sigura de fel ca dupa moartea oricarui artist, va avea multe vanzari, cu toate, ca vazand acest film online, te emotioneaza pana la suflet acest film. Cel putin mie mi-a placut foarte mult. Pe ecrane va ajunge luna asta, in decembrie. Pe scurt, filmul prezinta cum Nolan (Paul Walker) isi duce sotia insarcintata, la spital la urgente. In ciuda faptului ca-si iubea peste masura ... Continuare »