Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Evenimente

Se va reabilita drumul spre Conacu?
De cobadin in Evenimente pe data de 17-04-2019 / 0 comentarii
Sătui de drumul impracticabil care a izolat satul lor de restul comunei, oamenii au plantat copaci în gropi. Primarul a reacţionat imediat. „Crescut-au pomii pe drumul de Conacu”, este mesajul care a fost postat pe Facebook imagini cu drumul care face legătura dintre Cobadin şi Conacu (mai precis drumul dintre Conacu si DN3), judeţul Constanţa. Satul Conacu are acum puţin peste 100 de familii şi DC 29 (drum comunal) este singura legătură cu civilizaţia. D... Continuare »
O tanara a fost ranita la Cobadin
De cobadin in Evenimente pe data de 15-04-2019 / 0 comentarii
Duminică, 14 aprilie 2019., în jurul orei 19:00, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanţei din localitatea Cobadin, dinspre strada Albinelor, către DN 3, moment în care a surprins şi accidentat uşor o tânără, de 16 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se fi asigurat.Sursa: replicaonline Continuare »
Accident rutier grav intre Viisoara si Pietreni
De cobadin in Evenimente pe data de 31-01-2019 / 0 comentarii
Accident rutier grav miercuri seara, între localitățile Viișoara și Pietreni. Un cal a fost lovit de un autoturism. Nu se știe cum animalul a ajuns pe carosabil. În urma impactului, calul a ajuns în câmp, fără viață. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, un bărbat care se afla în autoturism prezintă traumatism la membrul inferior.UPDATE ora 23.22 In data de 30.01.2019, ora 21.30, un bărbat de 22 ani a condus un autoturism pe DN 3 dinspre Pietreni ... Continuare »
Batut, injunghiat si ars in noaptea de Anul Nou la Cobadin
De cobadin in Evenimente pe data de 02-01-2019 / 0 comentarii
Prima oră a noului an a adus şi prima nenorocire în judeţul Constanţa! Incidentul s-a petrecut, după miezul nopții, la Cobadin, în Constanța. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fot solicitate la Cobadin, în cazul unui pacient înjunghiat. Potrivit primelor informaţii, un tânăr de 28 de ani a fost bătut, înjunghiat şi ars! El a fost transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, plagă la nivelul coapsei şi arsuri pe ... Continuare »
Poezie, joc si cantec pentru centenar la Liceul Cobadin
De cobadin in Evenimente pe data de 13-11-2018 / 0 comentarii
Elevii Liceului Cobadin au deschis seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri cu o amplă activitate intitulată „Poezie, joc și cântec pentru centenar”. În prezența directorului prof. Mariana Grassu și a directorului adj Gigi Grasu, zilele trecute, în cadrul Bibliotecii – C.D.I.–ului a avut loc o amplă activitate intitulată Poezie, joc și cântec pentru centenar”, activitate ce face parte din cadrul proiectului judeţean “Vocile Centenarului”, ... Continuare »
Ziua Armatei Romane - promovarea profesiei militare in scoli
De cobadin in Evenimente pe data de 21-10-2018 / 0 comentarii
In judetul Constanta in perioada de 17-23 Octombrie 2018 are loc evenimentul "Ziua Armatei Romane in scoli" si are ca scop promovarea profesiei militare in institutiile de invatamant. Informarile vor avea loc zilele acestea la: Liceul Teoretic Băneasa Liceul Tehnologic „Carol I”  Ostrov Liceul Teoretic loc. Murfatlar Liceul Tehnologic „Jean Dinu” Adamclisi Pe 22 si 23 octombrie se reiau informarile la liceele: Liceul Tehnologic din Cobadin Liceu... Continuare »
Targul de toamna al ofertelor educationale “Stiu sa-mi aleg meseria”
De cobadin in Evenimente pe data de 07-10-2018 / 0 comentarii
Târgul de toamnă al meseriilor de la Constanța se organizează în acest an școlar sub egida proiectului European Vocational Skills Week, primind din partea Comisiei Europene marca de calitate ”Official Partner of European Vocational Skills Week 2018”. Potrivit IPJ Constanța, în acest context, evenimentul  va fi vizibil și pe harta europeană a proiectului, iar toate acțiunile dedicate promovării învățământului profesional, bunele practici,  rezultatele ș... Continuare »
Energia electrica produsa de parcul eolian de la Cobadin stocata in baterii
De cobadin in Evenimente pe data de 29-09-2018 / 0 comentarii
Energia eoliană va fi de acum depozitată în baterii speciale şi în România. Aşa cum se întâmplă şi în alte ţări, energia ajunge în bateriile de mari dimensiuni, iar aceasta va fi stocată pentru perioadele cu cerere mare. Până în prezent energia eoliană mergea direct către consumator. Bateriile se află în Parcul de Eoliene din comuna constănţeană Cobadin.EDP Renewables SA ("EDPR"), lider în sectorul energiei regenerabile și unul dintre cei mai mari pr... Continuare »
Programul EURO 200
De cobadin in Evenimente pe data de 20-09-2018 / 0 comentarii
Programul „Euro 200“, care acordă studenţilor şi elevilor fără posibilităţi ajutor financiar pentru a-şi putea procura un calculator, şi-a ales beneficiarii. Conform datelor Executivului, anul precedent au fost alocate pentru Programul „Euro 200” 12 milioane de lei şi au existat doar 7.364 de elevi şi studenţi beneficiari. Bugetul alocat în anul 2018 de Ministerul Educaţ̧iei Naţionale pentru implementarea acestui program este de 13 milioane de lei, ce... Continuare »
Primaria Cobadin Modernizeaza Scoala
De cobadin in Evenimente pe data de 26-08-2018 / 0 comentarii
Primăria comunei Cobadin a atribuit un contract pentru achiziţionarea de servicii de proiectare - fază proiect tehnic de execuţie şi asistenţă tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul investiţional „Reabilitare, modernizare şi construire infrastructură educaţională pentru învăţământul primar şi gimnazial din comuna Cobadin, judeţul Constanţa“. Valoarea totală a contractului este de 96.000 de lei, firma câştigătoare fiind Spiri Com SRL. Soci... Continuare »
Curand vei scapa de problema încărcătoarelor cu mufe diferite
De cobadin in Evenimente pe data de 07-08-2018 / 0 comentarii
Uniunea Europeană se străduiește de mult timp să standardizeze mufele încărcătoarelor pentru telefoane, iar acum va mai face o încercare. Au trecut aproape zece ani de când UE se tot chinuie să îi convingă pe producătorii de telefoane mobile să găsească o mufă standard pentru încărcare, din proprie inițiativă. Se pare că producătorii n-au fost de acord cu asta, așa că acum, Comisia Europeană vrea să pună piciorul în prag. ”Având în vedere progresele ne... Continuare »
Autostrada Sebes-Turda, intre Aiud si Turda
De cobadin in Evenimente pe data de 26-07-2018 / 0 comentarii
Șoferii vor putea circula pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, între Aiud și Turda, începând de săptămâna viitoare. Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga a declarat pentru Capital.ro că se încearcă deschiderea traficului rutier pe loturile 3 și 4 în acest weekend.  Compania Naţională de Administrare Infrastructurii Rutiere deschide traficul pe loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda. Direct... Continuare »
Festivalul Convietuire interetnica pe plaiuri Dobrogene Editia 9
De cobadin in Evenimente pe data de 02-07-2018 / 0 comentarii
Comuna Cobadin a participat Duminica 1 iulie 2018 la Festivalul "Convietuire interetnica pe plaiuri Dobrogene" ce sa desfasurat la Cumpana. Primaria Cumpana impreuna cu Consiliul Local, Uniunea Democrata Turca din Romania, au organizat ieri editia 9 a acestui eveniment. In cadrul acestui eveniment care a devenit deja o traditie au participat reprezentati ale urmatoarelor etnii: turca, armeana, tatara, germana, maghiara, albaneza, bulgara, elena, polone... Continuare »
Accident rutier in Viisoara Judetul Constanta
De cobadin in Evenimente pe data de 14-06-2018 / 0 comentarii
Joi 14 Iunie 2018 in jurul orei 15:30 a avut loc un accident rutier in raza localitatii Viisoara Judetul Constanta. La fata locului sa constat ca a avut loc o tamponare intre 3 autoturisme aflate in deplasare pe DN3. In urma coliziunii au fost ranite 2 persoane dar nu au avut nevoie de ingrijire medicala. Accidentul a fost incadrat ca o simpla tamponare. Continuare »
www.000webhost.com