Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Informatii

Doi minori din Cobadin si Constanta retinuti pentru talharie
De cobadin in Informatii pe data de 08-12-2018 / 0 comentarii
Doi copii, de 14 și 15 ani, au fost reținuți de către polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța sub acuzația comiterii unor infracțiuni de tâlhărie. Astfel, în intervalul 14 noiembrie – 3 decembrie a.c., cei doi minori, unul domiciliat în localitatea Cobadin, celălalt în Constanța, ar fi săvârșit faptele pe raza municipiului Constanța. Persoane vătămate au fost o femeie, în vârstă de 75 de ani, un bărbat, în vârstă d... Continuare »
Persoana injunghiata in centrul comunei Cobadin
De cobadin in Informatii pe data de 15-11-2018 / 0 comentarii
O persoană a fost înjunghiată la Cobadin, judeţul Constanţa, în această dimineaţă. Potrivit SAJ Constanţa, victima în vârstă de 41 ani prezintă o plagă la coapsă şi este în şoc hipovolemic. Aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ B2. În urma unui apel 112, s-a  sesizat faptul că, în centrul comunei Cobadin, în urma unui conflict spontan, o persoană, de 41 de ani, ar fi fost înțepată cu un obiect ascuțit în zona membrelor inferioar... Continuare »
Proiect de reabilitare drumuri in Cobadin si Viisoara
De cobadin in Informatii pe data de 07-11-2018 / 1 comentarii
Primăria comunei Cobadin a atribuit un contract, în urma unei licitaţii pe SEAP, pentru execuţie lucrări de „Reabilitare şi amenajare străzi în comuna Cobadin, jud. Constanţa”, proiect finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Subprogramul „Modernizarea satului românesc”. Atribuirea s-a făcut la data de 1 noiembrie 2018, valoarea totală a proiectului fiind de 4.977.194,99 de lei. Obiectul contractului constă în reabilitarea şi amena... Continuare »
Romania trece la ora de iarna
De cobadin in Informatii pe data de 27-10-2018 / 0 comentarii
Ora de iarnă. România trece duminică la ora oficială de iarnă, ora 4.00 devenind ora 3.00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie să fie cea mai lungă din acest an. CFR Călători a anunţat că schimbarea orei nu modifică mersul trenurilor în vigoare.Ora de iarnă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, România revine de la ora de vară, care se aplică din ultima duminică a lunii martie, la ora Europei de Est sau Timpul Legal Român. Astfel, începând de dum... Continuare »
ALERTA NATIONALA - BANII tai sunt in PERICOL
De cobadin in Informatii pe data de 01-09-2018 / 0 comentarii
Agenția Națională de Administrare Fiscală - ANAF – a dat publicității un comunicat de interes național. ANAF a ținut să precizeze joi, într-un comunicat, că nu transmite SMS-uri contribuabililor pentru a-i informa cu privire la situația fiscală personală, conform reprezentanţilor ANAF. „ANAF transmite SMS-uri doar de la nr. 1300 și numai la solicitarea contribuabilului, dar în care nu sunt transmise informații personale, sume de plată sau alte informați... Continuare »
www.000webhost.com