Acasa
Jocuri ConsolăBattlefield 4 - razboiul abia a inceput
De Daniela in Jocuri Consolă pe data de 29-11-2013 / 10 comentarii
Jocul Battlefield dezvoltat de catre compania Digital Illusion si publicat de gigantul Electronic Arts are parte de o noua continuare: Battlefield 4. Acesta a fost lansat in data de 1 noiembrie in varianta pentru PC si in urma cu doar cateva zile in varianta pentru PlayStation si XBOX. Primul joc din seria Battlefield a aparut in anul 1999 sub numele de Codename Eagle, a urmat apoi in 2002 unul dintre cele mai de succes jocuri ale vremii: Battlefield 1942... Continuare »
Cele mai cautate console portabile pentru copii
De Daniela in Jocuri Consolă pe data de 15-08-2013 / 15 comentarii
Nu numai adultii au voie sa se joace pe consolele portabile ci si copii care au trecut de varsta de patru ani. Pentru ei sunt acele console potrivite pentru cei mici care pot contine joculete educative si foarte atractive pentru varsta lor. Mai jos va vor fi prezentate cele mai bune si cele mai cunoscute console de buzunar pline cu tot felul de jocuri:Consola portabile Serioux SRX-PGC100-BL Este aceea consola care se potriveste de minune copiilor care au ... Continuare »
Consola Microsoft Xbox 360
De Daniela in Jocuri Consolă pe data de 04-07-2013 / 10 comentarii
Prima consola de jocuri Xbox a fost lansata pentru prima data de catre cei de la Microsoft in SUA prin anul 2001 ar pri Europa si Japonia un an mai tarziu. A fost prima consola a celor de la Microsoft iar de cand si-a facut aparitia pe piata a fost cea mai puternica dintre toate modelele fabricate. Pana in momentul de fata Xbox nu a reusit sa isi depaseasca marele rival si anume PlayStation. Din anul 2005, Microsoft a creat Xbox 360. Este a doua productie... Continuare »
Istoria consolelor de jocuri
De Daniela in Jocuri Consolă pe data de 28-06-2013 / 12 comentarii
Chiar daca primul calculator si-a facut aparitia prin anii '50, lumea a mai trebuit sa astepte timp de doua decenii pana cand cei de la Magnavox s-au hotarat sa creeze prima consola de jocuri video pentru a fi folosita de copii acasa, asta se intampla in anul 1972. Consola de jocuri video numita pe vreme aceea Odyssey, a avut parte de un succes moderat, asta pana cand sa apara pe piata consola PONG dedicata pentru jocurile arcade create de cei de la Atari... Continuare »