Acasa
LatinoShakira - Dare you (La La La) [Brasil 2014]
De AlexUnderADS in Latino pe data de 14-07-2014 / 3 comentarii
Ultimul videoclip al Shakirei este un remake la piesa Dare you si este relizat in colaborare cu Carlinhos Brown. A fost incarcat pe youtube la 12 mai 2014 si pana la aceasta ora are peste 221 milioane de vizualizari si aproape 200.000 de like-uri. Trebuie sa spun ca piesa asta are 4 videoclipuri, doua solo (engleza si spaniola) si doua impreuna cu Carlinhos Brown (engleza si spaniola).Shakira feat Carlinhos Brown - English VersionShakira feat Carlinhos Br... Continuare »
Enrique Iglesias - Bailando - record de vizualizari
De AlexUnderADS in Latino pe data de 25-06-2014 / 8 comentarii
Ceea ce m-a determinat sa deschid aceasta discutie, dupa cum poate v-ati dat seama din titlu, nu a fost “frumusetea” melodiei, desi recunosc ca imi place mult, ci numarul impresionant, as spune eu, de vizualizari. Versiunea englezeasca a melodiei, interpretata impreuna cu Gente de Zona, Descemer Bueno si Sean Paul, a strans peste 6 milioane de vizualizari in mai putin de 12 zile iar versiunea spaniola a strans peste 12.000 de vizualizari in mai putin de o... Continuare »
Gipsy Casual
De AlexUnderADS in Latino pe data de 25-06-2014 / 6 comentarii
Trupa este formata la sfarsitul anului 2010 iar in 2011 lanseaza piesa de debut “Balans Prala”. Devine renumita dupa ce canta in deschiderea premiilor Romanian Music Awards din 2011. Este compusa din Gya, solista si singura fata din componenta acesteia, Gadjo Dilo, si el solist vocal, Mihaita Manu la clarinet, Nikolas la percutie si George la acordeon. Gipsy Casual interpreteaza un gen de muzica gipsy-balcanic in care “pastreaza traditionalul ritm tiganes... Continuare »