Acasa
Poveşti adevărateTinerii  ....``internetului``
De bebeboss in Poveşti adevărate pe data de 08-12-2014 / 2 comentarii
Fotografia care a făcut înconjurul internetului. O „operă de artă“ în sine: „grup de elevi studiind ecranele telefoanelor mobile, cu spatele la capodopera lui Rembrandt, «Rondul de noapte»“. Cea mai amplă lucrare a pictorului olandez poate fi văzută la Rijksmuseu,în Amsterdam. Continuare »
Impotriva energizantelor
De d3n1suka in Poveşti adevărate pe data de 31-07-2014 / 13 comentarii
Am observat ca in ziua de azi multii tinerii  consuma energizante,eu sunt impotriva energizantelor dupa ce am vazut la televizor multe cauzuri. La inceput si eu consumam dar acum nu mai beau. Energizantele sunt foarte periculoase mai ales daca le combini cu bautura. Bauturile energizante par a fi o adevarata binecuvantare pentru persoanele obosite care au nevoie de de un strop de energie, oare este adevarat? Eu cred ca nu bauturi energizante poate duce la... Continuare »
Gigi Becali
De d3n1suka in Poveşti adevărate pe data de 18-06-2014 / 12 comentarii
Am vazut la televizor mereu donatii facute de Gigi Becali,acest om merita tot respectul din lume din partea noastra el a ajutat mereu lumea in schimbul statul roman doar a furat. Becali a facut mereu gesturi frumoase care m-a impresionat mereu eu cred ca Becali ar trebui sa candideze ca presedinte al Romaniei multa lume l-ar vota si noi romanii am avea de castigat. Sa enumar cateva donatii facute de el: a donat 1 milion de euro la o biserica din Bruxelles... Continuare »
Inconstienta la volan
De AlexUnderADS in Poveşti adevărate pe data de 11-06-2014 / 12 comentarii
Ieri, cand veneam de la serivici, am intalnit la intrarea in bloc trei tineri. Unul dintre ei avea ochii intredeschisi iar gatul abia putea sa si-l mai tina drept. Capul il tragea rau in jos. De cum l-am vazut mi-am dat seama ca este ori beat, ori drogat. L-a scurt timp i-am vazut plecand cu masina si culmea, la volan s-a urcat tocmai el. Nu i-am inteles pe ceilalti doi de ce l-au lasat pe el sa conduca pentru ca ei pareau ca sunt in regula. Abia se tinea... Continuare »
Respect pentru bunicut
De d3n1suka in Poveşti adevărate pe data de 11-06-2014 / 18 comentarii
Am vazut la televizor povestea unui om batran care merita tot respectul din lume,este vorba de Domnul Gheorghe care are o stranepoata de 9 ani care statul vrea sa i-o ia  de langa el. Pe mine aceasta poveste m-a impresionat si mai ales mi-au dat lacrimile cand am vazut stirea. Domnul Gheorghe o creste de la 2 luni cand mama ei a parasit-o si a plecat in spania de atunci bunicutul o creste pana la acum a spalat-o a ingrijit-o o ajuta la teme ii face toate ... Continuare »
Respect eroilor
De bebeboss in Poveşti adevărate pe data de 23-01-2014 / 18 comentarii
Stim cu totii ca luni 20 Ian. 2014 in jurul orelor16.oo o echipa de salvatori medici au plecat sa salveze o viata. Din pacate soarta sau destinul lor a facut sa fie ei vicimele unui accident groazinc. Au murit 2 oameni si ceilanti 5 raniti grav. Cu toate ca aveau toate coordonatele timp de 7 ore autoritatile responsabile nu i-au gasit, cauta acul in carul cu fan, cu toata aparatura de specialitate. O mana de oameni dintr-un satuc din apropierea accidendul... Continuare »
EMO..
De constantin20 in Poveşti adevărate pe data de 08-12-2013 / 32 comentarii
Ce parere aveti despre cei care sunt EMO si sustin ca nu vor sa mai traiasca (pur si simplu ca viata nu are sens sau ca s-au plictisit de viata)? Unii din ei chiar isi taie venele sau chiar se omoara (a fost stire pe PRO TV)!!!! Ce parere aveti despre acest grup (https://www.facebook.com/groups/744599545566175/) Emo? Continuare »
prieteni adevarati ...
De eldiavolo66 in Poveşti adevărate pe data de 01-12-2013 / 22 comentarii
Mai exista oare in lumea asta prieteni adevarati? Eu cred ca exista doar interese ... De multe ori cand gresesti sau faci ceva rau, imediat ti se atrage atentia dar cand faci ceva bun pentru cineva nimeni nu obserava.... oare de ce ? De ce sunt oamenii asa de rai in lumea asta? Continuare »
Cainii sau oamenii ?
De bebeboss in Poveşti adevărate pe data de 12-09-2013 / 63 comentarii
Cred ati urmarit cu totii un ultima vreme acea tragedie cu "Ionut" mancat de cainii maidanezi, si nu a unul din atatea cazuri care s-au intamplat in ultimii ani, au fost foarte multe cazuri in diferite orase ale tarii de oameni, copii, muscati de acesti caini. Acum cred ca Romania s-a impartit in doua tabere "pro si contra"...  Eu nu am nimic cu acesti caini cu toate ca am fost muscat de picior pe la varsta de 5-6 ani, si imi aduc aminte ca trebuia sa fac... Continuare »
Imi este dor...
De mugurb in Poveşti adevărate pe data de 24-06-2013 / 35 comentarii
Imi este dor de anii copilariei, de verile acelea frumoase cu miros de ciresi… de strazile copilariei… de mirosul placintelor bunicii… de ea… de bunica!!! Imi este dor sa fiu din nou fara griji, sa am prietenii de joaca langa mine, sa fim din nou o gasca nebuna care ne fugaresc vecinii ca le spargeam geamurile, sau rupeam copacii…. Imi este dor de pisicile chinuite, de cateii speriati… de farsele copilariei!! De ce nu ne mai putem intoarce acolo? De ce ni... Continuare »
12