Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Regulamente

Regulament pentru sectiunea Retete Culinare
De cobadin in Regulamente pe data de 30-10-2018 / 0 comentarii
Conditiile pentru acceptarea Retetelor culinare postate sunt urmatorele: O reteta culinara trebuie sa fie din minim 250-300 de cuvinte, trebuie sa contine detalii, informatiile sa fie placute, usor de citit/inteles, daca se poate sa fie insotit si de poze, video. Reteta sa nu fie copiata de pe alte website-uri, sa fie orginal, adica scris de voi, NU copy / paste -> se sterg Aspectul si asezare in pagina a retetei sa fie una decenta si placuta. N... Continuare »
Termeni si conditii pentru sectiunea anunturi
De cobadin in Regulamente pe data de 01-08-2018 / 0 comentarii
Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toti cei ce adauga anunturi pe site.Acceptarea conditiilor *Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Sectiunii Anunturi presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. *Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Sectiunii Anunturi pentru a le putea consulta in orice mo... Continuare »
Cand primesti avertisment ?
De cobadin in Regulamente pe data de 14-01-2018 / 0 comentarii
Cand primesti avertismente? Trimiti catre membrii site-ului materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare. Faci reclama altor site-uri in scopul cumpararii sau vanzarii de produse, servicii sau in orice alte scopuri. Faci SPAM la profile te repeti excesiv cu mesaje ce deranjeaza Faci abuz de comentarii la sectiunea "Discutii" cu scopul de a face spam. Deschizi discutii repetate care nu respecta regulamentul... Continuare »
Regulament pentru sectiunea discutii si intrebari
De cobadin in Regulamente pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii
Conditiile pentru acceptarea intrebarilor postate sunt urmatorele: Textul intrebari sa fie scris corect romaneste (gramatical / punctuatie) fara prescutari sau limbaj de Messenger si tot felul de texte aiurite "k" in loc "ca" , "y" in loc de "i" sau alte aberati... Textul intrebarii trebuie sa fie original, sa nu fie copy / paste de pe alte site-uri Intrebarea sa fie incadrata in categoria potrivita, uitati-va cu atentie in ce categore o sa adaugat... Continuare »
www.000webhost.com