Acasa
RegulamenteRegulament pentru sectiunea Intrebari
De bree in Regulamente pe data de 01-03-2013 / 33 comentarii
Condiitile pentru acceptarea intrebarilor sunt urmatorele: Textul intrebari sa fie scris cat mai corect Romaneste (gramatical / punctuatie) fara prescutari si limbaj de Messenger, si tot felul de texte aiurite "k" in loc "ca" , "y" in loc de "i" si alte aberati... Textul intrebari sa nu fie copy / paste Intrebarea sa fie incadrata in categoria cea mai potrivita, uitati-va cu atentie unde adaugati intrebarea. Intrebarea sa fie intrebare nu alte minunat... Continuare »
Regulament pentru sectiunea Discutii
De bree in Regulamente pe data de 25-02-2013 / 37 comentarii
Condiitile pentru acceptarea articolelor sunt urmatorele: Un articol trebuie sa fie din minim 200-250 de cuvinte, trebuie sa contine detalii, informati sa fie placut, usor de citit, daca se poate sa fie insotit si de poze, video. Textul articolului sa nu fie copiat de pe alate site-uri, sa fie orginal, adica scris de voi, NU copy / paste. Aspectul si asejare articolului sa fie una decenta si placuta. NU aruncam un text in pagina si poze / video pe u... Continuare »
Despre Avertismente
De BreeBlogger in Regulamente pe data de 16-01-2012 / 75 comentarii
Avertismentele le primesti atunci cand: Trimiti catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare. Faci reclama altor site-uri in scopul cumpararii sau vanzarii de produse, servicii sau in orice alte scopuri. Faci SPAM la profile (te repeti excesiv) Incurajezi alti concurenti sa voteze negativ anumiti utilizatori. Faci abuz de comentarii (unul dupa altul) la sectiunea "Discutii" cu scopul de ... Continuare »
Lista utilizatorilor descalificati
De BreeBlogger in Regulamente pe data de 01-03-2011 / 262 comentarii
In acest articol se vor adauga utilizatori care au fost descalificati, stersi sau banati pe diverse motive. Sa incepem cu primi descalificati.Djradu97 (motiv) intrare si folosirea de mai multe conturi (pentru activitate) , multe vizite facute cu proxy, tol. (01-martie-2011)Ingerasu_tau (motiv) lasare comentariilor la articole in exces au fost articole cu cate 10 pagini de comentari de la tine, multe vizite false facute cu tol, porxy, ip rutabil. (01-marti... Continuare »