Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Sanatate

Legume congelate - suspect de contaminare cu Listeria
De cobadin in Sanatate pe data de 08-07-2018 / 0 comentarii
ANSVSA (Autoritatea nationala sanitar veterinata pentru siguranta alimentara) a anuntat ca a primit notificare in legatura cu prezenta produselor contaminate cu Listeria in Romania, produse congelate a firmei Greenyar, acestea fiind retrase din magazine. ANSVSA asteapta buletine de analiza ce vor demostra daca produsele congelate de pe piata romaneasca sunt contaminate cu Listeria monocytogenes. Produsele retrase de Greenyard: Greengrocer / Freshona - ... Continuare »
Esti nascut inainte de 1990?
De cobadin in Sanatate pe data de 06-07-2018 / 0 comentarii
Seful Institutului Matei Bals din Bucuresti, Adrian Streinu Cercel, trage un semnal de alarma si recomanda tuturor celor ce s-au nascut inainte de 1990 sa isi faca analize amanuntite. Analizele recomandate sunt cele ce depisteaza hepatita B, hepatita C si virusul HIV. Care ar fi motivul acestei ingrijorari ? Motivul este ca inainte de 1990 in Romania se foloseau seringi de unica folosinta ce nu erau sterilizate, iar bolile de acest gen se puteau tra... Continuare »
Cardurile de sanatate expira pe 31 decembrie 2018
De cobadin in Sanatate pe data de 30-06-2018 / 0 comentarii
Guvernul a adoptat joi o hotarare prin care se prelungeste valabilitatea cardurilor de sanatate pana in 2020, inclusiv si cardurile emise inainte de 31 decembrie 2012. Aceasta hotarare sa adoptat din motive economice ale bugetului de stat: „Prin prelungirea duratei de valabilitate a cardului pana la data expirarii valabilitatii certificatului digital necalificat emis de Autoritatea de Certificare a CNAS, se degreveaza bugetul de stat pentru anul 2018 - ... Continuare »
www.000webhost.com