Acasa
SFPremierele lunii noiembrie 2013 in cinematografe
De Daniela in SF pe data de 08-11-2013 / 17 comentarii
Dupa ce lunile septembrie si octombrie ne-au invadat cu o multime de premiere a venit randul lunii noiembrie sa ne dea cele mai interesante blockbustere de la Hollywood, fiind totodata inceputul sezonului Oscarurilor, dar si perioada cand filmele premiate in festivaluri se pregatesc de marea lansare. Luna aceasta sunt cinci weekenduri asa ca vom avea la ce sa ne uitam. Iata mai jos marile premiere ale lunii noiembrie:Thor: Intunericul (premiera 9 noiembri... Continuare »
Man of Steel (2013)
De Allyanna in SF pe data de 22-06-2013 / 26 comentarii
Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire. În film joacă Amy Adams, nominalizată de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformiştii, Kevin Costner, ... Continuare »
Oblivion (2013)
De Daniela in SF pe data de 12-04-2013 / 23 comentarii
Oblivion a fost unul dintre cele mai asteptate filme SF ale anului 2013, iar dupa ce a rulat in avanpremiera in mai multe tari printre care si Romania, pare ca cei care l-au asteptat nu au facut-o in zadar pentru ca filmul nu a dezamagit la capitolul imagine, actiune si efecte speciale, dar are si el ca oricare alt film indelung asteptat, hibele lui insa pana sa intru in detalii as vrea sa va prezint pe scurt protagonistii acestuia. Filmul este regizat de... Continuare »