Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Social

Cu corturile din Cobadin la Constanta
De cobadin in Social pe data de 26-09-2018 / 0 comentarii
Săptămâna a debutat la malul mării cu controale intense din partea polițiștilor locali! Aceştia împreună cu lucrători ai firmei de salubrizare SC. ris M Holding au acționat în zona Abator lângă un complex, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie după ce mai multe persoane își improvizaseră un adăpost pe un teren viran situat pe Șoseaua Mangaliei. Persoanele în cauză au fost legitimate și sancționate contravențional, ... Continuare »
Doi Minori din Cobadin prinsi la furat
De cobadin in Social pe data de 06-09-2018 / 0 comentarii
Doi minori, A.A, de 15 ani, și M.A, de 14 ani, sunt cercetați în mai multe dosare penale, chiar dacă au vârste foarte fragede. Însă, ultima lor faptă le-a adus mandate de arestare pentru 30 de zile. Este vorba despre faptul că au furat din pensiuni situate în Satul de Vacanță. Așa cum este precizat și mai sus, sunt adolescenți problemă, care tot fug din centrele de adăpost ale Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa și ... Continuare »
Schimbarea valabilitatii pasapoartelor
De cobadin in Social pe data de 20-07-2018 / 0 comentarii
Schimbări, de azi 20 iulie, în ceea ce privește perioada de valabilitate a paşapoartelor. Se dublează, de la 5 la 10 ani, pentru cei care au împlinit 18 ani. Modificări sunt şi în cazul copiilor şi adolescenţilor care au 18 ani și își depun de vineri actele pentru un pașaport vor avea documentul valabil timp de 10 ani, și nu pe o perioadă de cinci ani, așa cum era până în prezent. Pentru copiii care nu au împlinit vârsta de 12 ani valabilitatea va fi d... Continuare »
Esti obligat sa iti schimbi documentele
De cobadin in Social pe data de 08-07-2018 / 0 comentarii
Toti romanii al caror nume contine litera „î” sau provin din localitati a caror denumire contine aceasta litera la interior sunt obligati sa isi schimbe pasapoartele, buletinele sau permisele de conducere. Proiectul votat joi in senat prevede ca toate localitatile vor folosi in denumirea lor litera ”â” in locul literii ”î” comform regulilor academiei, iar toate actele vor trebui schimbate in acest sens, proiectul va ajunge curand la presedintele Klaus ... Continuare »
www.000webhost.com