Acasa
SondajeDe AlexUnderADS in Sondaje pe data de 20-06-2014 / 4 comentarii
Propun ca fiecare dintre noi sa postam intrebari atunci cand ne intereseaza ceva anume (informatii utile), desi majoritatea suntem obisnuiti sa dam "search" pe net, sau pur si simplu poate vrem sa aflam si parerea altora in anumite situatii. Mai mult decat atat, cred ca fiecare dintre noi poate deshide din cand in cand cate o discutie si astfel facem mai placuta si mai interesanta "activitatea" pe site. Nu stiu daca si voua, dar cel putin mie mi se pare t... Continuare »
Alegeti castigatorii pentru concursul Valentine's Day
De bree in Sondaje pe data de 17-02-2014 / 76 comentarii
Am ajuns la concluzia ca toate povestile de dragoste publicate sunt minunate si pline de iubirea si marturii adevarate alea iubirii.... De aceea va lasam pe voii utilizatorii Bree.ro sa aleaga cei 3 castigatorii. Am pus numarul de stelute la 0 la toate cele 17 povesti. Din acest moment si pana Vineri ora 22:00 aveti timp sa votati povestile favorite. Sunt 17 povesti de dragoste foarte interesante ce merita citite... Ea e tot ceea ce imi doresc: dragoste l... Continuare »
Care, dintre cele 3 mari tururi cicliste ale anului 2014, credeti ca va oferii cel mai frumos spectacol?
De djkrazyhair in Sondaje pe data de 15-01-2014 / 12 comentarii
Anul 2014 se anunta unul extraordinar din punct de vedere sportiv. Competitiile cicliste incep in luna martie cu mici tururi si alte curse care sa pregateasca rutierii pentru infernul celor 3 Mari Tururi. Primul dintre acestea este Giro d'Italia, care se desfasoara in luna mai, urmat de clasicul TdF care incepe in prima duminica a lunii iulie, Vuelta fiind, ca in fiecare an ,,cireasa de pe tort" a curselor cicliste, desfasurandu-se la finele lunii august ... Continuare »
Importanta calculatorului
De cadou in Sondaje pe data de 13-10-2013 / 21 comentarii
Calculatorul este un rau necesar. De ce spun asta? Pai simplu in acelasi timp cat stai la calculator fie ca lucrezi la un proiect de scoala, proiect de serviciu sau ca te joci si comunici pe internet in acelasi timp ochii, muschii mainilor muschii gatului, coloana vertebrala sunt solicitate iar pentru ore zilnic petrecute in fata calculatorului ele incep sa se distruga. Deci de aici vine si expresia "un rau necesar" - rezolvi o problema dar iti strici san... Continuare »
Cat de sanatos consideri ca esti ?
De cadou in Sondaje pe data de 29-09-2013 / 16 comentarii
Sanatatea este un factor nelipsit din vietile noastre. Trece timpul si cam neglijam sanatatea fara sa mai facem un consult din cand in cand ori din lipsa de timp ori din lipsa de bani. Pe langa raspunsurile din sondaj daca aveti ceva de argumentat sunteti poftiti sa lasati un comentariu. Continuare »
Tu cat de fericit esti?
De bree in Sondaje pe data de 17-05-2013 / 31 comentarii
Puteti spune si motivul daca nu va deranjeaza... Continuare »
BREE...
De ggggg in Sondaje pe data de 28-03-2013 / 27 comentarii
Am intrat in Bree... din luna ianuarie... din curiozitate... si cautare a ceva... Poate sunt multi care sunt la fel ca mine... Poate nu toate interesele sunt acelasi... Si deci am deschis o discutie in acest sens... Da poate am deschis aceasta discutie pentru cele 200 de voturi care se dau in perioada aceasta... Nu am fost motivat de aceste 200 de voturi... ci mai mult sa vad si opinia celorlalti parteneri Bree... referitor la Bree si motivatiile care ii ... Continuare »
Ce credeti ca se va intampla cu PDL...
De ggggg in Sondaje pe data de 23-03-2013 / 19 comentarii
Am urmarit dezbaterile azi la conferinta... Eu nu fac politica... Si nu ma intereseaza... Pentru mine sau altii... intereseaza ce avem in buzunar... Da poate am deschis aceasta discutie pentru ca ma mine m-a afectat atat cat au fost la guvernare... Dupa mine sa se duca la vale... In fine... trecutul e trecut... traim in prezent... Azi am vazut un presedinte care a participat la aceasta conferinta... o sustinere pentru Elena Udrea... Un presedinte care a v... Continuare »
Tu faci cumparaturi online?
De bree in Sondaje pe data de 26-02-2013 / 33 comentarii
Tu faci cumparaturi pe internet? (online) Pe langa raspunsul la acesta intrebare dorim si cateva detalii; cand anume iti place sa cumperi online, de unde cumperi cel mai frecvent? de ce iti place sa cumperi online? Continuare »
12