Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Tehnologie

Huawei P30
De cobadin in Tehnologie pe data de 01-09-2018 / 0 comentarii
Huawei P30 a fost confirmat oficial pentru lansare de catre presedintele companiei Huawei, Richard Yu, acesta dezvaluind intr-un interviu faptul ca exista intentia de a lansa telefonul pe piata. Desigur ca zvonuri privind lansarea Huawei P30 au aparut acum cateva saptamani bune, dupa ce Huawei a inceput sa inregistreze marci pentru diversele modele de smartphone-uri pe care vrea sa le lanseze pe piata, aceasta denumire numarandu-se printre ele. Huawei P... Continuare »
Samsung Galaxy Note 9
De cobadin in Tehnologie pe data de 07-08-2018 / 0 comentarii
Samsung Galaxy Note 9 e la doar trei zile distanță de lansarea oficială, iar acum avem și lista completă a specificațiilor. Toate zvonurile despre ce știe sau ce nu știe să facă noul Galaxy Note 9 vor lua sfârșit foarte curând, însă până acum mai avem câteva lucruri de dezbătut vizavi de telefon. Înainte de evenimentul Unpacked de la New York, ai zice că nu mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct, dar tocmai acum apare pe internet o imagine a cutie... Continuare »
Huawei Nova 3 vs 3i
De cobadin in Tehnologie pe data de 20-07-2018 / 0 comentarii
Huawei nu se poate abţine să nu lanseze noi smartphone-uri aproape săptămânal. După diverse modele de top din gama Honor, compania îşi întoarce atenţia înapoi spre brandul său principal, oferind două noi dispozitive high-end accesibile: Huawei Nova 3 şi Huawei Nova 3i, echipate cu chipset-uri puternice, algoritmi AI avansaţi şi design atrăgător, la preţuri foarte competitive. Modelul principal din noua serie de telefoane este Huawei Nova 3. Spre diferenţă... Continuare »
5G mai aproape de noi
De cobadin in Tehnologie pe data de 20-07-2018 / 0 comentarii
Documentaţia pentru licitaţia privind frecvenţele destinate tehnologiei 5G va fi finalizată până în iulie 2019, iar licitaţia de spectru va fi încheiată cel târziu în decembrie 2019, potrivit preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Sorin Grindeanu.ANCOM a dezbătut şi adoptat joi, împreună cu industria, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Consultativ, planul de măsuri şi calendarul naţional privind alocar... Continuare »
Un laptop costa cat aproape o masina
De cobadin in Tehnologie pe data de 19-07-2018 / 0 comentarii
Cât ar trebui să coste un laptop de ultimă generație? Cam cât o mașină accesibilă, se pare. 8000 de euro, mai precis, cred cei de la Apple. Mai exact, cei de la Apple și-au înnoit gama de laptopuri 2018, la care au pus niște procesoare performante. Cea mai mare noutate este că acum putem alege un procesor i9 în Turbo Boost, care costă  6.699 de dolari, fără taxe. În concluzie, mai trebuie să adăugați 8 - 9 % în SUA, iar la noi trebuie transformat în eu... Continuare »
Prada pentru hackeri - Smartphone-urile romanilor
De cobadin in Tehnologie pe data de 02-07-2018 / 0 comentarii
Jumatate din utilizatorii de smartphone-uri cred ca nu este nevoie sa protejeze parolele de straini, iar mai putini utilizatori instaleaza aplicatii antifurt de date sensibile. 3 din 10 romani folosesc telefonul inteligent pentru a verifica contul bancar si peste jumatate din ei ca sa citeasca emailurile ceea ce inseamna accesul liber pentru rau-facatori, daca telefonul inteligent nu este protejat cu parola multi bazandu-se pe noroc. Utilizatorii prudenti... Continuare »
www.000webhost.com