Acasa
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te Anunturi Intrebari Articole Noutati
Ultimele articole postate

Legume congelate - suspect de contaminare cu Listeria
De cobadin in Sanatate pe data de 08-07-2018 / 0 comentarii / 40 vizualizari
ANSVSA (Autoritatea nationala sanitar veterinata pentru siguranta alimentara) a anuntat ca a primit notificare in legatura cu prezenta produselor contaminate cu Listeria in Romania, produse congelate a firmei Greenyar, acestea fiind retrase din magazine. ANSVSA asteapta buletine de analiza ce vor demostra daca produsele congelate de pe piata romaneasca sunt contaminate cu Listeria monocytogenes. Produsele retrase de Greenyard: Greengrocer / Freshona - ... Continuare »
Esti obligat sa iti schimbi documentele
De cobadin in Social pe data de 08-07-2018 / 0 comentarii / 78 vizualizari
Toti romanii al caror nume contine litera „î” sau provin din localitati a caror denumire contine aceasta litera la interior sunt obligati sa isi schimbe pasapoartele, buletinele sau permisele de conducere. Proiectul votat joi in senat prevede ca toate localitatile vor folosi in denumirea lor litera ”â” in locul literii ”î” comform regulilor academiei, iar toate actele vor trebui schimbate in acest sens, proiectul va ajunge curand la pres... Continuare »
Cod Portocaliu si Galben de ploi - ANM 8 iulie 2018
De cobadin in Starea Vremii pe data de 08-07-2018 / 0 comentarii / 77 vizualizari
ANM au emis cod portocaliu de ploi ce este valabil pana marti seara in 18 judete ale tarii. In perioada duminica ora 16:00 - marti ora 21:00 este cod portocaliu pentru 18 judete din partea de sud a tarii, Oltenia, sudul si vestul Transilvaniei, vestul si nordul Munteniei, jumatatea sudica a Banatuli si sud-vestul Moldovei. In intervalul mentionat vor fi ploi abundente si se pot acumula 40-50 L/mp, iar pe arii restranse chiar 70 L/mp. In restul tarii pa... Continuare »
Varsta de pensionare redusa cu 13 ani -  vezi categoriile de varsta
De cobadin in Politic pe data de 08-07-2018 / 0 comentarii / 102 vizualizari
Noua lege a pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare a fost adoptata de camera deputatiilor si urmeaza sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru a fi promulgata. Modificarea legii nr 263/2010 in ceea ce priveste sistemul de pensii publice prevede ca persoanele ce au realizat un stagiu minim de 25 de ani in activitati, in locuri de munca incadrate in conditii speciale (subteran, risc radiologic, aviatia ci... Continuare »
Esti nascut inainte de 1990?
De cobadin in Sanatate pe data de 06-07-2018 / 0 comentarii / 170 vizualizari
Seful Institutului Matei Bals din Bucuresti, Adrian Streinu Cercel, trage un semnal de alarma si recomanda tuturor celor ce s-au nascut inainte de 1990 sa isi faca analize amanuntite. Analizele recomandate sunt cele ce depisteaza hepatita B, hepatita C si virusul HIV. Care ar fi motivul acestei ingrijorari ? Motivul este ca inainte de 1990 in Romania se foloseau seringi de unica folosinta ce nu erau sterilizate, iar bolile de acest gen se puteau tra... Continuare »
Povestea sportului Constantean - Lupta pentru cei puternici
De cobadin in Sport pe data de 04-07-2018 / 0 comentarii / 64 vizualizari
Constanta are o activitate si o traditie extraordinara in ceea ce priveste sportul, unele povesti datand de peste un secol. Prin refacerea Dobrogei dupa primul razboi mondial din punct de vedere social, economic, restabilirea formelor administrativ-teritoriale, cultural-artistice la sate si la orase, se reincepe o noua viata libera stabila a populatiei, prin contructia edificiilor publice (primarii, camine, biserici, scoli). In anul 1923 datorita unor ... Continuare »
Prada pentru hackeri - Smartphone-urile romanilor
De cobadin in Tehnologie pe data de 02-07-2018 / 0 comentarii / 63 vizualizari
Jumatate din utilizatorii de smartphone-uri cred ca nu este nevoie sa protejeze parolele de straini, iar mai putini utilizatori instaleaza aplicatii antifurt de date sensibile. 3 din 10 romani folosesc telefonul inteligent pentru a verifica contul bancar si peste jumatate din ei ca sa citeasca emailurile ceea ce inseamna accesul liber pentru rau-facatori, daca telefonul inteligent nu este protejat cu parola multi bazandu-se pe noroc. Utilizatorii prudenti... Continuare »
Schimbari majore de la 1 iulie 2018
De cobadin in Economic pe data de 02-07-2018 / 0 comentarii / 251 vizualizari
Incepand cu data de 1 iulie 2018 au intrat in vigoare niste masuri, ordonante, legi si normative ce va schimba viata romanilor dar si a unor companii. I. De la 1 iulie 2018 se ieftineste curentul electric cu 3,5% (curentul electric livrat populatiei) In urma aplicarii unor metodologii de calcul, Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE) a anuntat pe 22 mai scaderea pretului la energia electrica, in medie cu 3,53% pentru consumatorii casn... Continuare »
Festivalul Convietuire interetnica pe plaiuri Dobrogene Editia 9
De cobadin in Evenimente pe data de 02-07-2018 / 0 comentarii / 58 vizualizari
Comuna Cobadin a participat Duminica 1 iulie 2018 la Festivalul "Convietuire interetnica pe plaiuri Dobrogene" ce sa desfasurat la Cumpana. Primaria Cumpana impreuna cu Consiliul Local, Uniunea Democrata Turca din Romania, au organizat ieri editia 9 a acestui eveniment. In cadrul acestui eveniment care a devenit deja o traditie au participat reprezentati ale urmatoarelor etnii: turca, armeana, tatara, germana, maghiara, albaneza, bulgara, elena, polone... Continuare »
Noaptea Tarziu - Ma doare la Bac (Cover Marius Moga Shift What's Up- Ma Doare la Bass)
De cobadin in Romaneasca pe data de 30-06-2018 / 1 comentarii / 12 vizualizari
Zilele acestea aceasta melodie rasuna peste tot, deja peste 990 000 de vizualizari si peste 37 000 de aprecieri. De data aceasta cei de la Noaptea tarziu au facut o parodie despre examenul de bacalaureat. Like & Share :) Continuare »
123
www.000webhost.com