Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Ultimele articole postate

Regulament pentru sectiunea discutii si intrebari
De cobadin in Regulamente pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii / 79 vizualizari
Conditiile pentru acceptarea intrebarilor postate sunt urmatorele: Textul intrebari sa fie scris corect romaneste (gramatical / punctuatie) fara prescutari sau limbaj de Messenger si tot felul de texte aiurite "k" in loc "ca" , "y" in loc de "i" sau alte aberati... Textul intrebarii trebuie sa fie original, sa nu fie copy / paste de pe alte site-uri Intrebarea sa fie incadrata in categoria potrivita, uitati-va cu atentie in ce categore o sa adaugat... Continuare »
Obtinerea corespunzatoare a vitezei la internet
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii / 98 vizualizari
In urma cu cateva luni am schimbat providerul de internet. Initial aveam internet de 12 Mbps, o viteza de tot rasul pentru zilele noastre in care multi operatori fac reclama deja la viteze de 1 Gbps. Cu providerul ce imi oferea internet de 12 Mbps mai aveam contract pana in noiembrie, dar daca am fost sunat de alt provider cu oferta excelenta fata de ceea ce aveam eu, am acceptat pe loc. Ce am avut: internet 12 Mbps telefonie fixa - 200 minute pe luna... Continuare »
Emoticoane in comentarii
De cobadin in Noutati pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii / 65 vizualizari
Puteti sa va exprimati in comentariile ce le adaugati pe site cu emoticoane ce le foloseati in yahoo messenger. Lista codurilor o gasiti in acest articol, majoritatea codurilor de inserare a emoticoanelor sunt aceleasi cu cele ce le foloseati in yahoo messenger, sunt doar cateva care sunt diferite fata de cele originale, dupa cum urmeaza: :dancing: :)] :-bd o- ;)) :)>- =:) *-:) ~:> :(|) :) :-?? :o3 ^:)^ :)) /:) :) :(... Continuare »
Rovus Handy Heater
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii / 59 vizualizari
Stiti vorba aceea ? Reclama multa, marfa proasta ?  Aveam nevoie de ceva pentru incalzit o baie mica, sa zic de aproximativ 10 metri patrati. Am citit pe site-ul producatorului specificatii despre acest aparat. Printre cuvintele de lauda al producatorului scria ca incalzeste o incapere de 23 metri patrati, nu consuma multa energie, doar vreo 0,37 KW/h (nu ma interesa prea mult consumul, ci am nevoie de un aparat sa incalzesc o baie cand am nevoie). Bun,... Continuare »
Pest Repeller
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii / 72 vizualizari
In urma cu aproximativ cateva luni bune (cred ca aproximativ 1 an) am cumparat si eu acest produs Pest Repeller, ca aveam probleme cu sobolanii. Pe site-ul lor scria ca are la baza o tehnologie avansata si puternica de indepartare a soarecilor, sobolanilor, paienjenilor, tantarilor, furnicilor si a altor insecte ce iti invadeaza casa. Ca acesta utilizeaza unde ultrasonice fluctuante, deranjante pentru daunatori. Astfel, acestia sunt indepartati din came... Continuare »
Obiective turistice in Brasov
De cobadin in Locuri pe data de 01-06-2018 / 0 comentarii / 114 vizualizari
Brasovul este un oras format din localitatile Brasov si Poiana Brasov. In cazul in care esti prin trecere si nu ai mult timp la dispozitie, doar cateva ore sau o zi iti recomand sa vizitezi urmatoarele: * Piata Sfatului * Strada Sforii * Poarta Schei * Turnul Negru * Strada dupa ziduri * Poarta Ecaterina * Piata Unirii In functie de unde esti cazat in Brasov poti incepe sa vizitezi cele mentionate mai sus in ordinea in care doresti. 1. Piata Sfatu... Continuare »
Recuperare fisiere folosind Photorec
De cobadin in Diverse pe data de 01-06-2018 / 2 comentarii / 127 vizualizari
Salut tuturor! Vreau sa va zic o mica povestioara. In urma cu aproximativ o luna, am avut o problema cu niste fisiere pe care le-am sters crezand ca NU voi mai avea nevoie de ele. Apoi dupa ce le-am sters, acum de curand mi-am adus aminte de ele ca le-am avut, le-am sters si nu mai am cum sa le recuperez. Am cautat solutii pe internet, am scris pe forumuri, bloguri, am primit o gramada de solutii. Am incercat o gramada de programe, care iti gaseau fisie... Continuare »
www.000webhost.com