Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Ultimele articole postate

Comunitatea tatara din Cobadin
De cobadin in Povesti pe data de 24-11-2018 / 0 comentarii / 413 vizualizari
Cobadin este o comună situată în partea central-sudică a judeţului Constanţa, în Podişul Cobadin, aflată la o distanţă de 38 km de Constanţa şi la 17 km de oraşul Medgidia. Tătarii (tatarlar) - au emigrat în trei valuri în Dobrogea. Chiar şi astăzi se face distincţie între cele trei subgrupuri de tătari, în special în funcţie de dialectul vorbit. Majoritatea vorbesc tătara crimeeană (kırım tili); cel de-al doilea grup ca mărime este al tătarilor ce vor... Continuare »
Persoana injunghiata in centrul comunei Cobadin
De cobadin in Informatii pe data de 15-11-2018 / 0 comentarii / 853 vizualizari
O persoană a fost înjunghiată la Cobadin, judeţul Constanţa, în această dimineaţă. Potrivit SAJ Constanţa, victima în vârstă de 41 ani prezintă o plagă la coapsă şi este în şoc hipovolemic. Aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ B2. În urma unui apel 112, s-a  sesizat faptul că, în centrul comunei Cobadin, în urma unui conflict spontan, o persoană, de 41 de ani, ar fi fost înțepată cu un obiect ascuțit în zona membrelor inferioar... Continuare »
AS Viisoara - Flacara Viisoara 4-0
De cobadin in Sport pe data de 14-11-2018 / 0 comentarii / 126 vizualizari
Nu a fost loc de surprize în etapa a 11-a din Liga a VI-a la fotbal constănțeană, favoritele obținând victorii așteptate duminică. Prima clasată din Seria Nord, Dacia Mircea Vodă, a realizat scorul etapei, dar Flacăra Crucea, ocupanta locului secund, are două meciuri mai puțin disputate. În Seria Sud, AS Viişoara s-a impus în derby-ul cu Flacăra Viişoara.Rezultate - SERIA NORD: Emaus Cernavodă - Steaua Speranţei Siliştea 1-5 Dacia Mircea Vodă - Ulme... Continuare »
Poezie, joc si cantec pentru centenar la Liceul Cobadin
De cobadin in Evenimente pe data de 13-11-2018 / 0 comentarii / 87 vizualizari
Elevii Liceului Cobadin au deschis seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri cu o amplă activitate intitulată „Poezie, joc și cântec pentru centenar”. În prezența directorului prof. Mariana Grassu și a directorului adj Gigi Grasu, zilele trecute, în cadrul Bibliotecii – C.D.I.–ului a avut loc o amplă activitate intitulată Poezie, joc și cântec pentru centenar”, activitate ce face parte din cadrul proiectului judeţean “Vocile Centenarului”, ... Continuare »
www.000webhost.com