Acasa
Bancuri Mesaje Anunturi Intrebari Retete Articole Noutati Membrii
Ai uitat parola? Inscrie-te Conecteaza-te
Mesaje de Onomastica

Mesaje si Urari de Onomastica

Mesaje si Urari de Onomastica
Mesaje si Urari de Onomastica
 
Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie bun
 
Toate gandurile mele sunt la tine Stefane! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!
 
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!
 
Fie ca toate împlinirile, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi onomastică frumoasă!
 
Îţi urez La Mulţi Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Arhanghelul Mihail/Gavril pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.
 
De ziua ce-ţi surâde-n prag
De-i porţi frumosul nume
Eu îţi doresc tot ce-i mai drag
Åži mai frumos pe lume!
 
De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!
 
Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!
 
De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!
 
O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

www.000webhost.com