Acasa
Regulamentul concursului
Bree.ro organizeaza lunar un super concurs cu foarte multe premii iar participarea este gratuita fara obligatii de plata! Orice premiu se da pe merit, este aproape imposibil ca cineva sa triseze sau concurentii sa fie premiati fara a confirma gratuit la webcam ca fotografiile cu care au participat in concurs le apartin. Garantam ca, castigatorii isi vor primii premiile comandate la timp indiferent de numarul sau valoarea acestora.
 
Descalificarea
Ne rezervam dreptul de a descalifica oricare concurent care:
- completeaza date false pe care nu le pot confirma, cu scopul de a obtine mai multe voturi
- triseaza utilizand conturi diferite inregistrate de pe acelasi calculator
- triseaza utilizand acelasi calculator sau adresa IP pentru a se vota
- triseaza utilizand conturi diferite inregistrate folosind proxy pentru a se vota
- detine mai multe conturi (chiar daca sunteti mai multi in familie folositi un singur cont toti)
- adreseaza cuvinte jignitoare sau amenintari oricarui concurent al site-ului
- publica mesaje false cu privire la credibilitatea concursului
- incearca sau fac abuz de serviciile site-ului in incercarea de a trisa
- vor fi descalificati cei care folosesc iframe pentru a aduna vizite la profilul sau. Este permis doar pop-up sau afisearea directa a link-urilor de profil pe site-uri, blog-uri sau forum-uri.
Clasament si Voturi
Clasamentul este stabilit in functie de numarul de voturi obtinute de concurenti. Voturile reprezinta un mod de apreciere din partea celor care iti viziteaza pagina. Aceste voturi se adauga la totalul tau de voturi. Fiecare vizitator are dreptul sa te voteze cu plus o data la fiecare 24 de ore.
La sfarsitul fiecarei lunii voturile se reseteaza si sunt transferate in Seiful Virtual indiferent de locul ocupat in clasament.
Comandarea premilor
La sfarsitul fiecarei lunii numarul de voturi pe care le ai la profil se vor transfera in Seiful Virtual.
Pentru a putea comanda un premiu trebuie sa ai in Sefiul Virtual numarul de voturi aferent premiului sau premiilor dorite, iar restul de voturi raman in Seiful Virtual unde la sfarsitul lunii urmatoare se vor adauga voturile obtinute. Astfel daca iti doresti un premiu mai valoros pastreza-ti voturile pana cand aduni valoarea necesara pentru a putea comanda premiul dorit.
Cand comanzi un premiu va trebui sa completezi si un formular necesara pentru livrarea premiului cu datele si adresa completa unde va fii livrat respectivul premiul.
Poti comanda un premiu doar in perioada 1-10 a fiecarei lunii, iar premiile vor fii livrate in perioada 20-30 a lunii. Livrarea premiilor se face numai in cazul in care valoarea totala a acestora depaseste 20.000 voturi, in caz contrar premiile vor fi pastrate in sectiunea premii pana cand vei obtine noi premii. Livram premiile prin Curier fiecarui concurent premiat si asigura transportul Gratuit.
Sau prin Posta, personalelor care nu au posbilitate sa ajunga intr-unul din orasele in care Curier-ul are punct de lucru, si in acest caz livrarea este gratuita.
Seiful Virtual
Voturile din Seif reprezinta suma totala de voturile din care poti comanda premii si la care se vor adauga toate voturile obtinute in concurs la sfarsitul fiecarui luni, indiferent de locul ocupat in clasament.
Voturile care nu le folosesti pentru a cumpara premii, vor ramane in Seif si le vei putea schimba in premii luna urmatoare.
Cei care comanda premii
Pentru a putea comanda premii trebuie sa indeplinesti cateva conditi;
- sa ai numarul de voturi aferent premiului dorit.
- sa ai peste 14 ani.
- sa completezi datele personale necesare pentru livrarea premiului.
- pentru a putea primi premii trebuie sa confirmi gratuit la webcam ca tu esti persoana din fotografii (ne obligam sa te contactam in perioada 10-20 a lunii in care ai comandat premii)
- sa ne trimita o fotografie cu ei, impreuna cu premiile si un mesaj pentru utilizatorii site-ului
Odata intrat in posesia unui premiu nu vei mai putea renunta la acest cont si esti de acord sa folosim urmatoarele date numai cu scopul de a creste credibilitatea concursului in sectiunile cu membri premiati:
- numele de utilizator
- varsta si locatia
- numarul de premii castigate
- premiile castigate
- fotografia ta

Alte informatii vor fi tinute secret.
In cazul in care vei fi descalificat dupa obtinerea unui premiu contul tau va intra in proprietatea noastra si vei fi in imposibilitatea de a-l mai accesa.
Drepturile Administratorului / Moderatorilor asupra voturiilor
Administratorul sau Moderatorii site-ului isi rezerva dreptul de a bloca sau de a anula numarul voturilor obtinute de catre un concurent din urmatoarele motive;
- obtine voturi bonus cu ajutorul altor persoane care incalca regulamentul in favoarea lor.
- obtine voturi bonus prin abuz.
- erori tehnice (in acest caz concurentul va fi anuntat)
Obligatia Concurentilor
Esti obligat sa semnalezi orice neregula aparuta in contul tau sau a altor conturi de care ai cunostinte, voturile obtinute pe nedrept sau bonusuri. Exista posibilitatea ca un alt concurent sa incalce regulamentul in favoarea ta cu scopul de a te scoate din concurs. Ca sa nu luam masuri impotriva ta te rugam sa ne contactezi cat mai repede posibil din sectiunea Contact